Header Ads

10 olyan dolog amit a rajongók még 2017-ben akarnak látni a WWE-ben

Az utóbbi pár napban nyaralás miatt sajnos nem tudtam hírekkel szolgálni, de kárpótlásként itt egy hosszabb iromány tőlem, amely épp a kikapcsolódásom során pattant ki fejemből.
Fotó: Pankráció.com
A 2017-es év eléggé felemás a WWE számára a termék minősége szempontjából, ettől függetlenül pénzügyileg most a legerősebbek. Habár vannak kiemelkedő mérkőzések és elvétve jó történetek is, többnyire egyhangúak és unalmasak a WWE adásai. A rajongók sok mindent szerettek volna idén látni a szervezet háza táján, ám ebből nem sok minden valósult meg. Lássuk 10 olyan dolgot, ami annyira nem földtől elrugaszkodott kérés a „die hard” fanok részéről és esély is van arra, hogy bekövetkezzenek.

10. Broken Hardys
Fotó: Impact Wrestling
Szinte mindenki azért akarta őket újra a WWE-ben látni, amiért a TNA-ben fantasztikus teljesítményt nyújtottak egy még soha nem látott karakterrel. Ez volt a Broken gimmick, Matt Hardy „Broken Matt”, míg Jeff Hardy „Brother Nero” néven talált újra magára. Természetesen jó volt őket újra a régi karakterükkel látni extraként a WrestleManián megnyervén a RAW Tag Team Bajnoki Címeit, de azóta ellaposodtak. Szeretné már mindenki azért látni őket, amiért valójában jöttek. Ez a WWE és az Global Force Wrestling tárgyalásain múlik, vészmegoldásként az „Awaken” karakter jöhet. Egy valamit nem szeretnének a rajongók, mégpedig családi drámát, amelyben egymás ellen fordul a két testvár pár.

9. Finn Bálor és Bray Wyatt újra main eventer
Fotó: WWE
Sokan fel vannak háborodva, hogy egyikük sem számít főeseménynek az utóbbi hónapokban, mindezt persze joggal vonják kérdőbe a rajongók. Kijelenthető, hogy egyiküknek sem a Rawn kellene lennie, hanem a SmackDownon, ráadásul az év elején még WWE Bajnok Wyatt esetében érthetetlen a váltás. Ennél rosszabb helyzetben van a történelem első Universal Bajnoka Bálor, aki ismeretével még mindig sokan nincsenek tisztában és a nagy emberek mögött egyszerűen kegyvesztett lett a címért folyó harcban és még csak az Interkonti öv közelébe sem kerülhet. Ideje lenne változtatni ezen, hiszen két tehetséges és kiváló karakterrel megáldott férfiról beszélünk, akik simán pótolhatnának egy olyan misztikus karaktert, mint az Undertakeré volt.

8. Alexa Bliss bajnokként uralja végig az évet
Fotó: WWE
Alexa Bliss a rajongók kedvence lett, főleg mióta bajnokká avanzsált még a SmackDownon, azóta férfiak sora lett szerelmes belé. Mindez Sasha Banks legnagyobb kárára történt, aki tavaly még mindenki kedvence volt. Azt viszont nem értem miért kellett megutálni Bankst és Bayleyt is, akik rengeteget tettek a női forradalomért és imádásig rajongták őket. Ilyenkor teszem fel a kérdést, hogy vajon szegény Alexával is ez fog történni, mert ahogy én látom a tábor fele csak a hátsó fertálya miatt imádja, akit ezért is szeretnének örökké bajnoknak látni. Tehetsége és karaktere valóban megvan ahhoz, hogy sokáig a RAW Női divíziójának élén lássuk és remélem a többség elsősorban ezért és a „piszkos” heel karaktere miatt szereti őt igazán, hiszen a pankráció erről szól, bár az első ok is érthető a férfiak részéről.

7. Jinder Mahal elveszti a WWE Bajnoki Címet
Fotó: WWE
Hatalmas közutálat elé nézett, amikor a WWE Bajnoki Cím kihívójává vált, hiszen könyvelhető volt, hogy legyőzi Randy Ortont a címért. A rajongók ezen félelme beigazolódott, hiszen úriemberük a bajnokká avatása előtt pár héttel még a Rawn volt jobber, ahol agyrázkódást okozott Bálornak. Mindenki tudja, hogy Jinder csak azért lett bajnok, mert kellett az indiai piac felsegítése, ám ez felemásan sikerült, így még a járni nem tudó The Great Khalit is előkaparták, hogy a Modern Day Maharaja over legyen. Nos, ez sem jött be, Khali el is veszett India mélyén, míg Jinder pedig megkapta a „Kinder” becenevet. Egy szó mint száz, a rajongók többsége reméli, hogy a SummerSlamen új bajnokot avatunk a szuper tehetség Shinsuke Nakamura személyében.

6. The Charismatic Enigma világbajnoki címmeccsben
Fotó: WWE
A rajongóknak nincs annál nagyobb álmuk, hogy egykori kedvenc világbajnokukat újból egy címmérkőzésben, netán világbajnokként lássák. Erre jelenállás szerint nem sok esély van, de ha valóban sor kerül egy újabb Superstar Shake-Upra Jeff könnyedén a SmackDownra kerülhet, akár testvérével, akár nélküle. Matt egymaga is ellenne az Awoken karakterrel, bár egyéniben a Smackin többre vihetné ő is. A Raw jelenlegi világbajnoki mezőnyébe egyik Hardy sem fér bele és a Tag Team divízióban sem érvényesülnek már. Az SD Live-on, mindketten kihívók lehetnének a WWE Bajnoki Címért, de Jeff biztosan, aki anno pont a SmackDown tagjaként távozott a WWE-ből.

5. John Cena mint Interkontinentális Bajnok
Fotó: YouTube
A tizenhatszoros világbajnok még csak ezt az impozánst bajnoki címet nem gyűjtötte be karrierje során a WWE-ben. A modern idők legnagyobb pankrátora, aki minden övnek azonnal értéket ad, ahogy hozzá ér vagy csupán feudba cseperedik érte. Nagyon jól tudjuk, hogy Cena és Miz között jó a kémia és egy kiváló viszály mindig potenciális közöttük, mint ahogy az az év elején sem volt másként. The Miz jelenleg az Interkontinentális Bajnok és Cena hétfőtől a RAW csapatát fogja erősíteni, így akár egymásra is találhatnak, ahol a motivált Cena célba veheti az Interkontinentális Bajnoki Címet. Az utóbbi egy hétben több rajongó is erről kezdett el álmodni.

4. Roman Reigns heel turn
Fotó: WWE
Amikor az idei WrestleManián legyőzte The Undertakert minden idők legutáltabb pankrátorává vált Roman Reigns, azóta ez az érzet enyhült, de továbbra sem faceként szeretnék látni a rajongók. Legtöbben azzal jönnek elő, hogy tehetségtelen a ringben vagy épp a mikrofonnal. Ez nem így van egy bizonyos stílusban nagyon jó a ringben és mindenkit emlékeztetnem kell arra, hogy a megasztárok sohasem voltak a ring királyai. A promóival sincs baj, ha elengedik és azt mondja, amit éppen gondol és valóban a heel beszéd stílusáll hozzá legközelebb. Ha nem erőltetnék ezt a top babyface dolgot, akkor egy huzamosabb heel szereplés után egy váratlan face turnel valóban a szervezet top arca lehetne.

3. Dean Ambrose és Seth Rollins megnyerik a Tag Team Bajnoki Címet majd esetleges Shield Reunion
Fotó: WWE
Derült égből villámcsapásként ért minket Dean Ambrose és Seth Rollins újbóli „összemelegedése”, ám a rajongók szemében nagy sikert arat ez. Szépen lassan újra egy párost alkotnak, majd amire eddig nem volt példa főleg, úgyhogy ők ketten a csapat megszűnésének évében brutális viszályt folytattak egymással. Az idők változnak és Seth igyekszik elfeledtetni a múltat, ez úgy néz ki mostanra sikerül és a SummerSlamen kihívják a RAW Tag Team Bajnokait Cesarot és Sheamust. Valószínűleg olyan miért ne alapon el is hódítják az öveket, majd a rajongók még többet akarnának és újra egybe látni a teljes Shieldet. Ez akár összejöhet, ha segítenek Reignsnek megnyerni az Universal övet, esetleg egyszeri alapon valamelyik Rawn egy Tag Team meccsben vagy a Survivor Seriesen a SmackDown csapata ellen. Hosszútávon még nem lenne kifizetődő a Shield reunion tekintettel arra is, hogy nincs is ellenfelük, valamint Roman Reigns-szel a cég arcaként terveznek.

2. Braun Strowman megnyeri az Univerzális Bajnoki Címet
Fotó: WWE
Kétségtelen, hogy Strowman hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt másfél évben és az egyik legforróbb dolog lett a WWE-ben. Reigns elleni viszálya fantasztikus, talán a hangos rajongók megbánták, hogy a WrestleMania 32-n miattuk szállt el az a bizonyos The Undertaker vs. Braun Strowman meccs. Sokak szerint Braun a szervezet leghitelesebb pankrátora, aki előtt nagy jövő áll. Ehhez meg kellene nyernie a Universal Bajnoki Címet és ehhez az sem kell, hogy a SummerSlamen Brock Lesnart pinnelje elég nagy ellenfelét Reignst vagy a „nagyszájú” Samoa Joe-t.

1. Brock Lesnar vs. Braun Strowman – „I am finished with you Roman”
Fotó: WWE
Kétségtelenül nagy álommérkőzésről beszélünk, ami talán a number one mérkőzés a jelenlegi rajongó körökben, hiszen a tábor nagy része nem marasztalná Lesnart a szervezetnél és inkább elzavarná egy olyan fiatal hiteles óriással mint Strowman. Elzavarni nem kéne, hiszen hatalmas pénz forrás és tömegeket vonz a képernyő elé, bár igaz, hogy pénz nyelő is egyben milliós csúcs fizetésével. A rajongók már belefáradtak a part-timerek bajnoki uralkodásába, hiszen egy övnek adásban a helye pláne annak, ami csak egy éve létezik és Goldberg-gel sem sikerült kellő értéket adni neki, nyilván ehhez idő kell és a cím jelenléte. Braunnak ehhez elsősorban végre be kéne fejeznie a nagyon sikeres viszályát Reigns-szel, hogy erős karakterrel egy az egyben szembe szálljon a Fenevaddal, akár már a Survivor Series-en.

Persze még számtalan olyan dolog van, ami lemaradt a listáról, de ezekről majd később. A következő „You Just Made The List” rovatunkban már a 2018-as évet vizsgáljuk meg kicsit elrugaszkodottabb ötletekkel és pletykákkal, rajongói elképzelésekkel. Mondanom sem kell, hogy a ti ötleteiteket is várjuk a jövő évre, így a tiétek is beválogatásra kerülhetnek.

3 megjegyzés:

  1. Hidvégi úr ez egy nagyon jó cikk lett, nagyon nagyon jó. Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy így látjátok, igyekeztem egy jó, rajongókhoz közelálló cikkel visszatérni a nyaralásból.:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.