Header Ads

WWE SmackDown LIVE 2017. július 11. - Összefoglaló

A kékeknél is egy pay-per-view felé haladunk nevezetesen a Battleground felé, a SmackDown Shawn Michaels szülővárosából San Antonioból jelentkezett.

Fotó: WWE
Az adás azzal kezdődött, hogy megmutatták AJ Styles hogyan lett az új United States Bajnok a Madison Square Gardenben egy múlt pénteki Live Eventen.

Ezután élőben megérkezett AJ Styles, aki tudatja velünk, hogy ez nem róla szól, hanem a bajnoki címről és szerinte vissza kellene hozni a US Open Challenget, amit egy korábbi szupersztár már alkalmazott, utalván John Cenara. Ezután kijelenti, hogy megkezdi a kihívást és vár egy pankrátorra, aki él a lehetőséggel. Erre megérkezett új narancssárga pólójában (a dizájn maradt csak a szín változott) John Cena. Hamarabb eljött a karácsony a rajongók számára. Cena elfogadja a kihívást és bírót hív, aki nem más mint Charles Robinson, aki a Royal Rumble meccsüket is vezényelte.

WWE United States Bajnoki Címmérkőzés: AJ Styles (c.) vs. John Cena
Megtörténik a felkonferálás, Robinson mutatja, hogy szólhat a gong ám erre Kevin Owens zenéje szólal meg, aki egy mikrofonnal veszi az irányt a ring felé.
Senki sem akar újra látni egy hülye John Cena vs. AJ Styles meccset, senki. Már eleget ültünk végig senkit sem érdekel. Az embereknek egy emberrel kellene foglalkozniuk az valós tulajdonosával, aki megérdemli, hogy visszakapja azt, velem. John miért jöttél vissza? Senki sem hiányolt téged. Az öv az enyém te nem érdemled azt meg, miért nem távozol senki sem akar téged itt látni.
Cena:
Te nem látni akarsz engem, mert te nem láthatsz engem. Te olyan vagy mint mindenki más évekig járatja a száját, hogy elakar engem távolítani a ringből. Azt akarod, hogy távozzak, ember ez könnyű feladat, befogod, bejössz és megmutatod, de ha belépsz a ringbe én átszáguldok rajtad és ezután rajtad száguldok át (mutatva Stylesra).
Ekkor a semmiből előbukkant John Cena Battleground ellenfele Rusev Johnra támadván. AJ megmentette Cenát, de Owens ezt kihasználva beadta a Pop-Up Powerbombot Stylesnak, majd Rusev beadta Cenanak az Acolade-et. Új szövetségek kialakulóban?

Jinder Mahal vs. Tye Dillinger
A WWE Bajnoka Jinder Mahal egy kanadaival a Perfect 10-nel küzdhetett meg. Egy lassú mérkőzésen a Maharaja behúzta a győzelmet. Ezután beszélni kezdett szokás szerint előhozta a tiszteletlenség témáját. Az emberek továbbra is azt a kígyót Randy Ortont éltetik. Szerinte nem kellene skandálni a USA rigmust az 1 milliárd indiaival szemben véleménye szerint ő minden idők legjobb WWE Bajnoka.
Randy Orton pokollá akarod tenni az életem? Elhozom neked a poklot jövőhéten a SmackDown Live-on, elhozom neked a Punjani Prisont.

Xavier Wodds vs. Jey Uso
Jay előnybe került földre vitte Xaviert majd a New Day többé tagjával kötekedett, miután rendeződött a helyzet Xavier bevitt egy könyököst a ringkötélbe akadt Usonak és megnyerte a mérkőzést.
A színfalak mögött Shane McMahont láthattuk, aki épp Bryannel beszélgetett telefonon James Ellsworthről. Megjött a női bajnok Naomi a világító övével érdeklődén, hogy ki ellen kell megvédeni az övet a Battlegroundon. Kiírt egy Fatal 5 Way Elimination meccset Charlotte, Becky Lynch, Tamina, Natalya és Lana között, amely győztese megküzdhet Naomival a SummerSlamen. A Flair lány Lanat cukkolta, hogy mégis hogyan lehet benne ebben a meccsben. Shane végül mára kiírt egy tag team meccset Charlotte, Becky Lynch és Natalya és Tamina párosa között.

Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin
A meccs megkezdése előtt Shinsuke rátámadt Mr. Money in the Bankre, amiből így aztán semmi sem lett.
A backstageben John Cenát és AJ Stylest láthattuk melyből kiderült, hogy egy tag team meccsen megküzdenek Rusvvel és Owen-szel az adás főmérkőzéseként. AJ hiszi, hogy John lesz majd az első kihívója.

Becky Lynch és Charlotte vs. Natalya és Tamina
Charlotte és Lynch remek összhangban kezdte az összecsapást, de a végén mégis alulmaradtak, amikor Lana megzavarta Charlotte-ot, így nem láthatta, hogy Natalya ki taggelt, így hiába akarta bevinni a Figure Eight-et, Tamina egy Superkick-kel legyőzte őt.
A színfalak mögött Sami ismét a Kanellis párral tárgyalt, ahol Maria felpofozta Zaynt, míg Mike az üvegből készült virágtartót vágta fejéhez. Egy szegmenset láthattunk még a Fashion Police és a Hype Broos között.


John Cena és AJ Styles vs. Rusev és Kevin Owens
Az álom tag team párosítás. A mérkőzést John Cena és Rusev kezdte. Rusev leütötte Cenát, majd lengetni kezdte a bolgár zászlót a ringen kívül. John-nak ezután Owens-szel gyűlt meg a baja, majd Rusev visszajött. Cena elfáradt szerencséjére AJ-el váltani tudtak. A heel páros Stylest is felül múlta, de az ekkor már kipihent Cena beadta a Five Knuckle Shuffle-t Owens-nek, majd AJ segítségének köszönhetően az AA-t is, ezzel megnyerték az összecsapást. A két sztár ezután felemelte egymás karját.

A SmackDown utórengései:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.