Header Ads

WWE RAW 2017. július 10. - Összefoglaló

Az eheti Monday Night RAW-ra Houstonban került sor a Toyota Centerben, amely aréna az idei Survivor Series házigazdája lesz.

Fotó: WWE
Az adásra közvetlenül egy nappal a Great Balls of Fire-t követően került sor, ahol izgalmas mérkőzéseket láthattunk. A műsort ezúttal Big Cass nyitotta, aki megmutatta, hogy pontosan mi is történt Enzoval a GBOF után. Majd promózni kezdett, amelyben elmondta, hogy ő a WWE következő sztárja, ő lesz a következő Univerzális Bajnok és az arca ott lesz minden plakáton, illetve WrestleMania főmérkőzéseket vív majd. Azt is elkezdte mondani, hogy a legnagyobb a szervezetben, de erre rácáfolva megérkezett a világ legnagyobb sportolója a Big Show. A kettő ezután egymásnak esett, de Big Cass kicsúszott Show karjai közül mentve magát a bajtól.

Finn Bálor vs. Elias Samson
Kettejük mini viszálya immáron hetek óta tart, de még csak most először küzdöttek meg egy az egyben. Hogy Corey szavaival éljek Samson a jövő, míg Bálor a jelen, nem véletlen, hogy az első Universal Bajnok behúzta a győzelmet.
Érkeztek a tegnap fárasztó vereséget szenvedő Hardy Boyz, akik gratuláltak barátjuknak Bálornak a győzelemhez, majd a ringben sejtelmesen promózni kezdtek utalgatván a Broken gimmickre, de ezt megzavarta a Club. Gallows azt mondta, hogy jobb lenne, ha az álmukat máshova tartogatnák, mert ők az álom gyilkosok, nyilván ez angolul jobban hangzott a Magic Killer utalással.
Hardy Boyz vs. Luke Gallows és Karl Anderson
A testvér pár nagyon elvolt fáradva látszott rajtuk, hogy még nem épültek fel a tegnapi vereségükből, így az egykori Club tagok legyőzték őket, de ez nem volt elég, hiszen visszatért a Revival, akik a már duplán megvert és fáradt Team Extremet, amolyan erőfitogtatásként megverték. Lehet, hogy valóban obsolete azaz elavult a Hardy Boyz.
Miz TV
Az Interkontinentális Bajnok díjakat azaz The Mizzies-eket kezdett el osztogatni, ezek serlegeket jelentettek. Egy serleget a Miztourage kapott, a másodikat a ragyogó és sexy Maryse kapta, míg a harmadikat nem más mint a Raw Vin Diesele The Miz. Az örömöt Dean Ambrose zavarta meg aki rögtön Miznek ugrott, de Dallas és Axel segítségével fölénybe került a bajnok. Erre nagy rajongói üdvrivalgásra megérkezett Seth Rollins, aki segített barátjának kitakarítania a ringet.
Sasha Banks és Bayley vs. Alexa Bliss & Nia Jax
A tegnapi női bajnoki címmeccshez képest sokkal jobban sikerült ez a tag team összecsapás. Jax kijátszotta magát a küzdelemből, amelyet Alexa majdnem megnyert, de Sasha kimentette barátnőjét a bajból. A győzelmet végül a "The Huggable One" azaz Bayley húzta be Bliss-szel szemben.
Goldust vs. R-Truth
A két ellenfél szinte síri csendes arénában játszotta le a meccset, annyira nem kaptak reakciót. A meccset Goldust nyerte old-school módra.
Brock Lesnar, Samoa Joe, Roman Reigns és Kurt Angle szegmens
Eredetileg a General Manager Angle Strowman állapotáról jelentett volna, de mivel a The Monster Among Man nem volt hajlandó orvosi ellátásban részesülni, azt sem tudhatjuk mi van vele és, hogy mikor tér vissza. Angle ezért a Universal Bajnokot fogadta emlékezvén kettejük közös WrestleMania múltjára és gratulálván a fenevadnak. A szószóló Heyman bunkó módon jó heel módjára csak azért is bemutatta egymásnak a két pankrátort. Angle szerette elmondani a SummerSlam főmérkőzésének tervét, de Lesnarék távozni készültek mondván nem itt kell megbeszélni a kreatív dolgokat. Erre megjött Reigns egy címmeccset követelve, de Lesnar csúnyán elutasította az ötletet, szerinte a Big Dog nem érdemel semmit. Samoa Joe is megjött mondván múlt éjszaka Lesnar csak megfutamodott tőle Reigns pedig sosem győzte őt le, így ő érdemel meg egy visszavágót. Brocknak semmi sem tetszett, a szupersztárok egymásnak szólogattak be az év szegmensében. Angle végül kitalálta, hogy Reigns és Samoa Joe a jövőhéten összecsap egymással, amely meccs győztese megküzdhet Lesnarral a SummerSlamen a bajnoki címért.
A színfalak mögött ezután kiderült, hogy Corey Graves is megkapja Angle titokzatos üzeneteit, majd bejelentette, hogy a jövőheti adáson nyilvánosság elé áll és bejelenti ezeket.
Akira Tozawa & Cedric Alexander vs. Neville & Noam Dar
Ezúttal a cirkálók egy tag team meccsben csaptak össze, amelyben a bajnok Neville kapott az arcára, hiszen a vesztes oldalra került.
Seth Rollins vs. Bray Wyatt
A meccs előtt Rollins interjút, míg Wyatt promót adott. Rollins célja bebizonyítani, hogy Wyatt is egy srác, míg Bray váltig állítja, hogy egy részt elvett Rollinsból a Great Balls of Fire-ön. A két pankrátor talán egy fokkal jobb meccset játszott egymással a tegnapi után, amelyet Wyatt trükkösen, de mégis szabályosan megnyert. Bray ugyanis Rollins jobb szemébe fejelt, amely hatására Rollins néhány másodpercig nem tudta hol van, így Wyatt értékesíteni tudta a Sister Abigailt. Wyatt eltűnt, ekkor előjött a Miz által vezettett Miztourage, hogy visszaadhassa Rollinsnak, azt amit tőle kaptak. Tervük meghiúsult miután Ambrose egy székkel megmentette egykori társát.
Az adást Angle zárta telefonon beszélgetvén vélhetően nővel, már pedig ha nő akkor Stephanie McMahon lehet az.

A RAW utórengései:


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.