Header Ads

WWE Great Balls of Fire - Beharangozó

A történelem legelső Great Balls of Fire gálájára a nagy legendák otthonában Dallasban kerül sor, Texas államban.

Fotó: WWE
A gálán a WrestleMania 33 óta először fogja megvédeni az Universal övet Brock Lesnar a TNA  és az NXT korábbi sztárja Samoa Joe ellen. Szintúgy sor kerül egy vélhetően utolsó összecsapásra Braun Strowman és Roman Reigns között, amely győztese lehet a következő kihívó a vörösök fő bajnoki címére.

Pre-Show

WWE Cirkálósúlyú Bajnoki Címmeccs: Neville (c) vs. Akira Tozawa (with Titus O'Neil)
Fotó: WWE
Tozawa mióta csatlakozott a Titus Brandhez azóta szárnyal olyanokat győzött le mint Kalisto vagy TJP. A cirkálósúlyúak királya tiszteletlennek véli Tozawát magával szemben, majd kiderült Titus tárgyalásokat folytat egy címmeccsért, amelyet sikerült is elintéznie Kíváncsian várhatjuk mindez, hogyan befolyásolja majd az eddig érinthetetlennek vélt Nevillet.
Tipp: Neville

Great Balls of Fire

Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés: The Miz (c.) vs. Dean Ambrose
Fotó: WWE
Már hónapok óta zajlik a csatározás kettejük között a viszály kezdetekor még The Miz volt az Interkontinentális Bajnok, de a SmackDown január 3-ai epizódján Ambrose megszerezte tőle az övet. A címet Dean 152 napig birtokolhatta, majd a hollywoodi szupersztár az Extreme Ruleson visszaszerezte tőle az övet. A RAW-ra egyszerre kerültek át, így viszályuk itt is folytatódott, amely talán ma este véget ér. Ambrosenak nem lesz könnyű dolga, mert Maryse mellett a Miztourage is komoly gondokat okozhat neki.
Tipp: The Miz

Enzo Amroe vs. Big Cass
Fotó: WWE
A két pankrátor a debütálásuk óta együtt szerepelt a világ legnagyobb wrestling szervezetében, azonban három héttel ezelőtt Big Cass elárulta társát. Szerinte ő a sztár és Enzo csak élősködött rajta, aki egymaga képtelen szembeszállni bárkivel is. Amore helyre akarta hozni a dolgokat, ez úgy tűnt, hogy sikerül, de Cass újra becsapta őt. A héten végül bejelentették, hogy összecsapnak ezen a gálán. Vajon kinek a győzelmével zárul ez a barátság?
Tipp: Big Cass

Seth Rollins vs. Bray Wyatt
Fotó: WWE
Először azon a bizonyos Fatal 5 Way meccsen akadtak össze az Extreme Ruleson, azóta Bray rászállt Rollinsra. Először összecsaptak, amit Seth diszkvalifikációval nyert meg, majd Joe elleni győzelmétől fosztotta meg Wyatt Rollins-szot. Wyatt úgy véli, hogy Rollins egy királyt megtudott gyilkolni, de egy Istent nem fog. A WWE 2K18 arca Seth gyávának nevezte a Világok Felfalóját és bebizonyítja, hogy Bray nem Isten, hanem csak egy gyáva ember.
Tipp: Seth Rollins

30 perces Iron-Man Raw Tag Team meccs: Cesaro és Sheamus (c.) vs. Hardy Boyz
Fotó: WWE
A mérkőzés lényege, hogy az nyer, aki a legtöbb tust vagy feladást eléri az idő lejártával, egál esetén döntetlennel zárul a mérkőzés. A Hardy Boyz nagy széllel tért vissza a WrestleMania 33-on elhódítva az öveket és elvéve a rivaldafényt Cesaroéktól. Az Extreme Ruleson végül sikerült Sheamuséknek legyőzniük a Team Extremet egy ketrec meccsen, majd a visszavágó no-contestel ért véget. Most nem lesz diszkvalifikáció, de ha döntetlen miatt nem avathatunk győztest, akkor biztosan folytatódik még a viszály.
Tipp: Hardy Boyz

RAW Női Bajnoki Címmeccs: Alexa Bliss vs. Sasha Banks
Fotó: WWE
Azt gondolhattuk, hogy Charlotte távozásával a Sasha lesz a RAW királynője, de Bliss megérkezésével azonnal felforrt a hangulat a divízióban. Bliss a SmackDown koronaékszereként érkezett meg és tarolt Bayley legyőzésével, ezzel ő lett az első aki birtokolhatta az SD és a RAW Női Bajnoki Címét is. Két hete egy gauntlet meccsen Sasha lett az első az első számú kihívó, így a Boss bizonyíthatja Lexinek és a rajongóknak, hogy miért is őt kiáltották ki a Brand jövőjének.
Tipp: Alexa Bliss

Ambulance meccs: Roman Reigns vs. Braun Strowman
Fotó: WWE
A pikáns viszály egy mentők meccsen zárulhat le, már persze ha lezárul, mert ez még korántsem biztos látván az elmúlt hónapokat. Reigns a WrestleMania 33 óta legyőzhetetlennek véli magát nem véletlenül, hiszen legyőzte minden idők egyik legnagyobbikát The Undertakert. Szerinte senki sem győzheti őt le egy az egyben még Braun Strowman sem, akit a Paybacken le is győzött. Ma este könyörtelen agresszióra számíthatunk, hiszen a végső győzelemhez be kell tuszkolni az ellenfelet egy mentőbe. Ezután a nyertes talán célba veheti az Univerzális Bajnokot.
Tipp: Roman Reigns

WWE Universal Bajnoki Címmérkőzés: Brock Lesnar (c.) vs Samoa Joe
Fotó: WWE
Goldberg előtt és óta Lesnar már egy jó ideje nem talált méltó kihívóra, most azonban ez változott, hiszen egy feltüzelt TNA ikon pályázik skalpra ellene. Az eddigieket elnézve látszik Lesnaron, hogy nem erre számított még, ha próbálja is leplezni Heymannel és saját kijelentéseivel, hogy egy kicsit sem fél Joetól. A kihívót ezzel szemben fűti a bizonyítási vágy és egyáltalán nem tart a Goldberget nyugdíjba küldő Fenevadtól. Kiélezett fizikai csatára számíthatunk, amelyen akár egy gyors győzelem is születhet. Ehhez Joetól elég Coquina Clutch, még Lesnartól néhány tökéletes suplex és egy bivalyerős F5.
Tipp: Brock Lesnar

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.