Header Ads

WWE Battleground - Beharangozó

Az ide Battleground egy SmackDown LIVE pay-per-view lesz amely Philadelphia városából jelentkezik majd magyar idő szerint hétfő hajnalban.

Fotó: WWE
A fő cardra eddig hét mérkőzést jelentettek be, míg a Kick-Off Shown Tye Dillinger és Aiden English csap majd össze egymással.

Flag Meccs: John Cena vs. Rusev
Fotó: WWE
Cena visszatérésekor rögtön a bolgárral találta szembe magát, aki legszívesebben elküldené egy melegebb éghajlatra a tizenhatszoros világbajnokot. John ötlete az volt, hogy küzdjenek meg egymással egy régi hagyományokkal bíró flag meccsen.
Tipp: John Cena

Charlotte Flair vs. Becky Lynch vs. Natalya vs. Tamina vs. Lana
Fotó: WWE
A női bajnoki címmérkőzés ezúttal elmarad, de lesz helyette egy 5 emberes Elimination mérkőzés, amely győztese lehet az új kihívó Naomival szemben a SummerSlamen. Mind az öten esélyesként lépnek szorítóba, még az a Lana is, aki az elmúlt hetekben kihívó volt.
Tipp: Becky Lynch

Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin
Fotó: WWE
A két fél a Money in the Bank óta viszálykodik egymással és oda jutottak, hogy egy mérkőzésen rendezzék le az egymás közötti feszültséget. A méretének köszönhetően talán a Mr. Money in the Bank Baron az esélyesebb, de sosem szabad leírni az erős rúgásairól híres Nakamurát.
Tipp: Shinsuke Nakamura

SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés: New Day vs. The Usos (c.)
Fotó: WWE
Az újracsomagolt Uso ikreket eddig senki sem tudta megállítani, míg a rekord hosszúságú bajnok New Day sem. Talán ennek most vége szakad és Xavierék megtudják állítani a szamoai tag team párost.
Tipp: The New Day

United States Bajnoki Címmérkőzés: AJ Styles (c.) vs. Kevin Owens
Fotó: WWE
Nagy meglepetésre AJ két hete megszerezte a US Bajnoki Címet Owenstől egy Live Eventen a Madison Square Gardenben. Owens nem tartja méltó bajnoknak AJ Stylest, aki mindenképp bizonyítaná, hogy alaptalanok Amerika ex arcának kijelentései.
Tipp: AJ Styles

Sami Zayn vs. Mike Kanallis
Fotó: WWE
Zayn hetek óta szórakozik a szerelmes párral, akik kicsit sem örülnek ennek, két hete fizikai kontaktusba is átléptek, majd a héten össze is csaptak, amit Mike nyert meg.
Tipp: Mike Kanallis

WWE Bajnoki Cím Punjabi Prison meccs: Jinder Mahal (c.) vs. Randy Orton
Fotó: WWE
Orton eddig sehogy sem tudta visszakaparintani a WWE Bajnoki Címet az indiaitól, de erre most jó lehetősége tárulkozik, azonban Mahal a saját előnyére kovácsolná a Punjabi Prison struktúrát. Már 10 éve nem láthattuk ezt a mérkőzés típust, így mindenki várja már a mérkőzést.
Tipp: Jinder Mahal

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.