Header Ads

Újabb nevekkel bővült a Mae Young Classic, köztük egy japán csillaggal!

A WWE már gőzerővel készül a történelem első női tornájára, amely első részére augusztus 28-án kerül sor a WWE Networkön.

Kaira lesz a végső befutó? (Fotó: WWE.com)
A torna legnagyobb sztárja a 28 éves "A Kalóz Hercegnő" becenévre hallgató Kairi Sane lesz, akit a legnagyobb női előadóként tartanak számon a WWE-n kívül, azonban nem csak részt fog venni a tornán, hanem az NXT szerződtette is őt. A korábban Kairi Hojo néven birkózó japán 5 éve van a szakmában, ez idő alatt ő lett a Stardom többszörös Női Bajnoka.

Nem csak ő csatlakozott a tornához, hanem az Új Zélandi Dakota Kai és a skót Piper Niven, továbbá Bianca Belair, aki egy selejtező mérkőzésen kvalifikálta magát az eheti NXT-ben, erről tegnap mi is beszámoltunk.

Dakota Kai
Fotó: WWE.com
Kai nem csak hazájában, hanem Ausztráliában, Japánban és az Egyesült Államokban is nyert címeket. A SHIMMER Tag Team Bajnoki Címét Ruby Riot-tal birtokolta. A "The Captain of Team Kick" becenévre hallgató lány 10 éve aktív és a rúgásairól lett híres. Már 2015-ben megpróbálkozott az NXT-vel, akkor Nia Jax ellen vesztett és csak két évvel később tűnt fel újra a Performance Centerben.

Piper Niven
Fotó: WWE.com
A skót Piper egy powerhouse birkózó, aki több szervezetnél is megfordult beleértve a Shine-t, a SHIMMER-t és az Insane Championship Wrestlinget. A pankrációt "Stone Cold" Steve Austin és Chyna miatt választotta, majd 2008-ban debütált. Ő arról ismert, hogy magas intenzitású támadásokat indít ellenfeleivel szemben.

Bianca Belair
Fotó: WWE
Bianca az NXT szupersztárjaként kvalifikálta magát a tornára, aki magát tartja a legerősebbnek, leggyorsabbnak és a legkeményebbnek a Performance Centerben. Mielőtt tavaly csatlakozott volna a WWE-hez egyetemista volt és CrossFit versenyző. A PC-ben elképesztő súlyokkal edz, például 180 kilogrammal csinálja a felhúzást. A futás is az erőssége a 10 métert 2,7 másodperc alatt lesprinteli.

Ezzel már 13 főre hízott a résztvevők száma, a kommentátori székben Jim Ross és Lita ül majd és a premierre augusztus 28-án kerül sor a WWE Networkön.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.