Header Ads

Triple Threat jöhet a WWE Bajnoki Címért

Úgy látszik nem csak az Universal övért rendeznek meg több emberes mérkőzést a SummerSlamen.

Fotó: WWE
Mint ismert a nyár legnagyobb gáláján egy Fatal 4 Way meccset láthatunk majd a Universal övért Brock Lesnar, Roman Reigns, Braun Strowman és Samoa Joe között. A SmackDown-on is zajlik az élet egyes pletykák szerint itt sem egyéni mérkőzést láthatunk majd a WWE Bajnoki Címért hanem egy Triple Threat-et John Cena, Shinsuke Nakamura és Jinder Mahal között. A jövőheti SmackDown-on Nakamura és Cena összecsap a kihívói jogért, de ha nem születik eredmény, akkor mindketten célba vehetik Jindert egy azon mérkőzés során.
Ez a  hivatalos WWE plakát mindent elárulhat, a képen a két női meccs mellett látható a Fatal 4 Way és a lehetséges Triple Threat is.
Kérdés, hogy mi a helyzet Randy Ortonnal, úgy tűnik ő távozott a történetből, hacsak nem jön vissza negyedik emberként, de akkor a kékek főövért is egy Fatal 4 Wayt láthatnánk, amely nem biztos, hogy jó ötlet. Kósza találgatások szerint összecsap majd The Great Khalival a SummerSlamen.

1 megjegyzés:

  1. Orton-t tuti Khali-val írják ki. Majd ő lesz aki megzavarja a Nakamura vs. Cena-t jövőhéten, hogy ne szülessen eredmény, mire Orton megjelenik és semlegesíti egy RKO-val. Story ON

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.