Header Ads

Több pankrátorától is megválhat a WWE költség csökkentés miatt

A WWE egy új politikát indított szervezeten belül mégpedig a költség csökkentést.

Fotó: WWE
A cég a történelme során most profitál a legtöbbet, ennek ellenére még több pénzt megakarnak spórolni, így az olyan dolgoktól megakarnak szabadulni ami nem hoz sok pénzt, de annál inkább költi azt. Ezen okokból megszüntették a pirotechnika használatát, amely mostantól csak olyan esetekben lesz használva, amikor az elengedhetetlen lásd Goldberg bevonulását. A másik ilyen lépés, hogy több műsort is megszüntettek vagy minimalizáltak a WWE Networkön. Így járt többek között a Talking Smack és Renee Young műsora az Unfiltered is, de a nem rég felvett R-Truth műsort lesem fogják adni. Ezeknek nem volt kiemelkedő a nézettsége.

Egyes pletykák szerint a fizetésekből is csökkenteni akarnak vagy megszabadulnak olyanoktól akik nem sok vizet zavarnak vagy épp jobber státuszt töltenek be a szervezetnél. Az olyanok is lapátra kerülhetnek akikkel baj van a backstageben lásd Austin Aries példáját vagy a valóéletben problémáival ott van Paige, de ő még hivatalosan a WWE birkózója. A Wrestling Observer legújabb kiadásában Bryan Alvarez elmondta, hogy egyelőre ő még nem halott erről a belsős forrásokból, de mivel a korábbi elbocsájtások profitot hoztak, nem lenne meglepve, ha valóban alkalmaznák ezt a közeljövőben.

(Bártfi hozzáfűzése: a WWE-nek jelenleg rengeteg kiadásába kerül a globális expanzió, amit a rekord mennyiségű bevétel mellet is finanszírozni kell valamiből. Így kijelenthetjük, hogy a WWE ebből a pénzből magának a pankrációnak a jövőjét finanszírozza.)

2 megjegyzés:

 1. Tudom hogy nem ide tartozik,de a WWE Supercardban is vannak olyanok akik vagy elhunytak vagy "megszabadult" tőlük a szervezet. Pl. Ryback,The Road Warriors,Austin Aries,Rowdy Piper,The American Dream (Dusty Rhodes) és stb. Minek olyan sztárokat a kártyajátékba tartani,aki a már fen említett módok valamelyikén nincs a szervezeten belül?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert egyik WWE játék sem CSAK az aktuális rosterről szól. Tisztelegnek a nagyobbak előtt, vagy akik bármilyen formában csináltak valamit.

   Ezek arról szólnak, hogy te a játékos, tudsz játszani a kedvenc pankrátoroddal.
   Jelen esetben a SuperCard-ban mi értelme lenne kivenni mondjuk Rybacket? Vagy Dusty Rhodes-ot? Nagyon sokan vannak akik másnem poénból berakják a rosterükbe.


   Más felől pedig a fejlesztő brigád nem fog minden héten roster frissítést kiadni, csak azért, mert Ryback távozott mondjuk.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.