Header Ads

SmackDown 2017. július 4. - Összefoglaló

Az eheti SmackDown Live az arizoniai Phoenixből jelentkezett, amelyen elsősorban a Függetlenség Napját ünnepelték WWE stílusban.

Cena visszatért, hogy a legjobbak ellenküzdjön meg (Fotó: WWE)
Az adást John Cena nyitotta a visszatérésével, hatalmas ováció kíséretében, a sapkáját rögtön a rajongók közé dobta. Először is a Függetlenség Napjáról emlékezett meg, majd beszélni kezdett a saját jövőjéről is. Sokan azt mondják róla, hogy Hollywoodba megy, eladta magát vagy épp part-timer lesz. Ezek az emberek nem mondanak igazat, ő mindig a legjobbal akar megküzdeni és ő nem egy part-timer, hanem egy all-timer és azért free agent, hogy a legjobbakkal mérkőzzön. Neveket sorol fel: AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Kevin Owens, Randy Orton, Jinder Mahal, Seth Rollins, Samoa Joe, Brock Lesnar vagy Roman Reigns, ennél a névnél füttykoncert kezdődött. Szerinte neki már nincs veszteni valója, ekkor megérkezett Rusev. Rusevnek nem tetszik az, hogy Cena visszatéréséről már két hónapja tudunk, de Rusvet nem hirdették eddig. Videó üzeneteket küldött Daniel Bryannek és Shane McMahonnek, de senki sem válaszolt rá. Cena nem fogja elvenni előle a lehetőséget.
A te amerikai álmod egy hazugság, csak úgy mint Amerika, ami egy vicc.
Cena figyelmezteti, hogy minden viccnek súlya van és ez nem Bulgária, hanem az USA. Cena bejelenti, hogy Amerika születésnapján meg kéne mérkőzniük, és ez meg is történik egy régi hagyományos zászló meccsen. Rusev kihátrál a harcból, mondván csak akkor szál ringbe, amikor ő akar és ez nem most van.

A színfalak mögött Daniel Bryanhez érkezik Chad Gable és AJ Styles, akik a Battle Royalról beszélnek. Bryan nem örül annak, hogy Kevin Owens  nem veszi őt komolyan ezért kiír egy meccset Chad Gable és AJ Styles között, a győztes bekerül a függetlenség napi Battle Royalba.

AJ Styles vs. Chad Gable
Mindketten nagyszerű birkózók, hiszen Gable korábban Olimpián is részt vett, de vajon elég jó-e ahhoz, hogy túljárjon AJ eszén? Gable megakadályozza a Phenomenal Forearmot, Styles a kötelekre esik, de nem ez nem tarja vissza. AJ beadja a suplexet neki a ring saroknak, Chad kivédi a Styles Clasht, befogja Stylest az Ankle Lockba. AJ fordít calfcusherbe, de Gable kiszabadul és bead egy face first suplexet. Styles beadja a Pelé Kicket majd a Phenomenal Forearmot és ezzel megnyeri a mérkőzést és bekerül a Battle Royalba. Ezután AJ felsegítette az ellenfelét és távozott.
Egy szegmenst láthattunk a Hype Bros között.
Ezután az újdonsült Miss. Money in the Bank Carmella érkezett James Ellsworth kíséretében. Szerinte nem is lehetett arra számítani, csak arra, hogy ő nyeri meg a szerződést. Ő mindig megkapja azt amit akar és nála van az irányítás és akkor váltja be a szerződését, amikor csak akarja. Ekkor megérkezett a bajnok Naomi. Majd a General Manager Daniel Bryan is. Vajon mit kellene tennie James-szel? Úgy dönt ki tiltja az arénából, majd pedig Ellsworth ne számítson a hónapban fizetésre, mert eltiltja 30 napra. Ha ebben a percben nem távozik James a ringből, akkor megfosztja Carmellát a táskától, erre mindketten távoztak.

SmackDown Női Bajnoki Címmeccs: Naomi (c.) vs. Lana
Naomi alig pár másodperc után nyert egy submission és kopogtatta Lanát. Ezt követően Tamina érkezett a ringbe kisegítve Lanát. Egyébkén Naomi öve világít is már.
Ezután jött a rap csata a New Day és a The Usos között. Wale a New Dayt jelentette ki győztesnek.

Aiden English vs. Randy Orton
A múlthéten Orton közbezavart English promójakor, így létre jött ez a meccs. Aiden hátulról támadt Ortonra, de Randy a ringen kívül fordítani tudott, de diszkvalifikálták miután ellenfelét megütötte a lépcsővel, de azért a ringben még beadta az RKO-t. Ezután Jinder Mahal is megérkezett. Ő is amerikát kezdte el szapulni és az embereket, akik szerinte csak a bőrszíne miatt utálják őt. Kijelenti, hogy a Punjabi Prison meccset megfogja nyerni és ő a modern Maharaja. Ezután a saját nyelvén akart beszélni, de Orton leállította. Orton kijelenti, hogy Jinder seggét visszaküldi Indiába a Punjabi meccsen.

Ezt követően a backstageben Tyler Breeze beöltözött Renee Youngnak és interjút készített Tye Dillingerrel. A háttérben Fandango egy munkásnak álcázta magát, de Tye mindkettejüket megismerte.
Az igazi Renee Young a Kanallis párral készített interjút, akik a szerelemről beszéltek, de Sami újra közbe zavart, de a kanadainak megszólalt a zenéje és mennie kellett a Battle Royalra.

Függetlenség Napi Battle Royal
A US Bajnok Kevin Owens a kommentátor asztalnál foglalt helyet. Az utolsó három Tye Dillinger, Sami Zayn és AJ Styles volt, tehát két kanadai akik rosszabbak Owensnél a saját állítása során. Dillinger közel állt, ahhoz, hogy ő egyszerre ejtse ki Samit és Stylest, de végül ő járt pórul. Styles végül a Pelé Kick-el kitudta ejteni Zaynt, ezzel ő lett a kihívó, azonban egy rúgással kikergette Owenst a ringből, majd felemelte a US övet.
A SmackDown utórengései:

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Orton nem nyerte meg a meccset mert diszkvalifikálták így english nyert :)
    Kicsit odafigyelhetne aki írja az összefoglalót.. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.