Header Ads

Slammiversary XV - Beharangozó

Az idei Slammiversary már a 15. lesz az Impact Wrestlingnél, amely szervezet idén nagy ünneplést tervez ezen a gálán.

Fotó: Impact Wrestling
A pay-per-viwera most vasárnap kerül sor Orlandoban, az Impact Zoneban, amely gálán az újjá születő TNA és a Global Force Wrestling végleg eggyé válik. Olyan nagy nevek fognak ringbe lépni, mint Scott Steiner, Albero El Patrón, Bobby Lashley vagy James Storm. A kommentátori székbe Don West visszatérése már hivatalos, de a hírek szerint Mike Tenay is visszatér. Lássuk milyen mérkőzésekkel kecsegtetnek minket.

Fatal 4-Way mérkőzés az egyesített  Impact Wrestling World és GFW Tag Team Bajnoki Címekért
Fotó: Impact Wrestling
A két szervezet első dolga egyesíteni az öveket, amely a tag team divízió esetében már megtörtént, amely divíziót jelenleg a Konnan által irányított mexikói LAX ural, akik jelenleg az Impact és a GFW Bajnokai. A kiírás Fatal 4 Way az alábbi tag teamek küzdelme mellett: The Latin American Xchange, Drago és El Hijo del Fantasma, Naomichi Marufuji és Taiji Ishimori, Laredo Kid és Garza Jr.

Two-out-of-three falls mérkőzés az X Division Bajnoki Címért: Sonjay Dutt (c) vs. Low-Ki
Fotó: Impact Wrestling
Sonjay Dutt április 20-án tért vissza az Impact Wrestling epizódjában, ahol rögtön a hat emberes X Divison meccsben szerepelt, de Low-Ki által megsérült a szeme, aki így megszerezhette az ötödik cirkálósúlyú bajnoki címét. A szervezet június 8-tól Indiában turnézott, ahol ezúttal Low-Ki szenvedett szemsérülést egy címmeccsen Konley ellen, amely meccs után Sonjay egy címmérkőzést igényelt a sérülés miatt. A következő héten Sonjay Dutt legyőzte Low-Ki-t, így azóta ő a bajnok, ez vezetett ehhez a mérkőzéshez.

Címegyesítő mérkőzés az Impact és a GFW női bajnoki címeiért: Rosemary (Impact) vs. Sienna (GFW)
Fotó: Impact Wrestling
Április 21-én Sienna legyőzte Christina Von Eerie-t a GFW Női Bajnoki Címért, amelynek köszönhetően ő lehetett az első Impact és GFW Női Bajnok, igaz nem egyszerre. Mikor Sienna viszályban volt Allievel, a Knockouts Bajnok Rosemory közbezavart a mérkőzésekbe. Később Sienna Laurel Van Ness oldalán védekezett, amely oda vezetett, hogy bejelentették a mérkőzést közöttük.

DeAngelo Williams és Moose vs. Chris Adonis és Eli Drake
Fotó: Impact Wrestling
Ez egy szimpla tag team mérkőzés lesz, amelyen Moose megtudta szerezni magának társaként a tavaly visszavonuló NFL sztár DeAngelo Williamst.

Full Metal Mayhem meccs: Eddie Edwards és Alisha Edwards vs. Davey Richards és Angelina Love
Fotó: Impact Wrestling
Január 5-én Richards visszatért a TNA-be segítve Edwardsnak megvédeni a Nehézsúlyú Világbajnoki Címet Lashleyvel szemben. Egy hónappal később február 9-én Richards heel turnt vett Eddie-n, megfosztva tőle a címet. Következő hetekben Richards és felesége Angelina Love megtámadta Edwards-ot és feleségét Alishát. Február 16-án megküzdöttek egymással egy street fight meccsen, de az eredmény nélkül zárult. Március 19-én műsor előtt összeverekedtek és csak a biztonsági őrök tudták szét szedni őket. Április 6-án egy Last Man Standing meccsen Davey letudta győzni Eddie-t, így most sor kerül egy harmadik mindent eldöntő mérkőzésre is.

Strap meccs: Ethan Carter III vs. James Storm
Fotó: Impact Wrestling
A WWE-ben és a WCW-ban többször is találkozhattunk ezzel a meccs típussal, ahol a két pankrátor össze van kötve egymással, a győzelemért egymás után meg kell érinteni a ring négy, vagy hat sarkát. Az ellentét már régóta húzódik a két pankrátor között céljuk egyértelműen a világbajnoki cím, de amíg nem jutnak dűlőre egymás között, ez csak álom marad.

Jeremy Borash és Joseph Park vs. Josh Mathews és Scott Steiner
Fotó: Impact Wrestling
Az egész abból indult, hogy Josh magát nevezte meg a világ legjobb wrestling kommentátorának, amelynek új társa a korábbi felkonferáló Jeremy nem örült. Borasht később el is tiltották. Matthews később kihívta Borasht egy mérkőzésre, amelyből egy tag team meccs lett. Jeremy Joseph Parkert választotta maga mellé, aki valójában Abyss. Josh nagy meglepetésre Steinert nevezte meg társaként, aki könnyedén elbánt Borash-sel és Parkerrel. Vajon végre visszatér Abyss karaktere?

Címegyesítő mérkőzés a GFW és az Impact Wrestling Nehézsúlyú Világbajnoki Címért: Bobby Lashley (Impact) vs. Alberto El Patrón (GFW)
Fotó: Impact Wrestling
Alberto március 2-án debütált az Impact Wrestlingben rögtön megnyerve az Impact Világbajnoki Címet ellentmondásos körülmények között. Ennek eredményeként egy hét múlva le kellett adnia az övet és megmérkőznie Ethan Carterrel az első számú kihívói jogért, sikerült győzedelmeskednie. Május 11-én El Patron legyőzte Magnust a GFW Bajnoki Címért. Ezután Alberto ismét legyőzte EC3-t, hogy megküzdhessen Lashleyvel a Slammiversaryn.

2 megjegyzés:

  1. nem értem minek egyesítik az öveket?
    miért nem használják ki az egyesülést és csinálnak a wwe hez hasonlóan ők is egy brand splitet külön rosterekkel
    szerintem sokkal jövedelmezőbb lenne

    VálaszTörlés
  2. Thanks for Posting from www.countrypicks.us

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.