Header Ads

RAW 2017. július 3. - Összefoglaló

Az eheti Monday Night Raw az Arizoniai Phoenixből jelentkezett 6 nappal a Great Balls of Fire előtt.

Vajon ki nyeri az Ambulance meccset? (Fotó: WWE)
Az adás elején a Big Cass és Enzo Amore között történt szomorú szakításra emlékezhettünk vissza, majd megszólalt Enzo zenéje, vele kezdődött a műsor. Közben bejelentették, hogy vasárnap Enzo Amore és Big Cass összecsapnak. A Certified G elmondta, hogy mennyi minden történt vele az elmúlt években a WWE-ben és, hogy Cass végig mögötte állt. Elmondta, hogy nem ő a legnagyobb és legmenőbb, de nem futamodik meg, ha a WWE Univerzum mögötte van, akkor ha kiütik is talpra áll. Hisz a jóban és magában, amit nem lehet tanítani. Enzo szerint Big Cass csak egy 2 méteres szállóige, akit ő írt.
Big Cass a színfalak mögött adott interjút, elmondta, hogy ő a sztár, de ekkor Enzo hátulról rátámadt, csak a bírok tudták őt szétszedni.

Sasha Banks és Bayley érkezett a ringbe egy tag team meccsre.

Sasha Banks és Bayley vs. Nia Jax és Alexa Bliss
Vasárnap Sasha megküzd a Bajnok Alexa Bliss ellen a Raw Női Bajnoki Címért. A meccset Bayley és Nia kezdte, majd Banks érkezett, majd érkezett Alexa is. Az egyedül maradt Sasha kopogtatni tudta a Banks Statementben Alexát, ezzel megszerezve a győzelmet.
Kurt Anglehöz érkezett meg Braun Strowman, aki szokás szerint egy kis kihívást akar, mert szerinte Roman Reigns nem lesz ott a Great Balls of Fire-ön, mert úgy elbánt vele legutóbb, és kíváncsi, hogy Angle mit fog tenni. Ezután egy promó videó érkezett Samoa Joeról és Brock Lesnarról, áttekintve az elmúlt heteket.

Cedrick Alexander vs. Noam Dar
A meccs Alica Fox miatt jött létre, amelyet volt párja Cedrick nyert meg.
A múlthéthez hasonlóan ismét egy The Miz TV érkezett, a ringben az Interkontinentális Bajnok mellett Maryse és a Miztourage is ott volt. Miz a múltheti Ball interjúval dicsekedett. Ezután Dean Ambrose-t kezdte el szidni, aki szerinte nem bírja a nyomást és ezért nem tud main eventer lenni. Szerinte Ambrose egy vicc, erre meg is jött a Lunatic. Dean visszavágót akar már ma este, majd megjön Heat Slater és Rhyno, Slater elmondja, hogy utoljára ő tudta legyőzni Mizt és címmérkőzést akar, hiszen már 8 éve itt van és eddig nem sok mindent kapott. Miz elmondja, hogy Ambrose akkor kap visszavágót amikor ő azt mondja, Slater pedig nem kap címmeccset, ekkor megjön a Raw General Managere, aki kiírt egy címmeccset Miz és Slater között. Bejelenti, hogy a Great Balls of Fire gálán Miz megvédeni kényszerül az övet Dean ellen.

Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés: Heat Slater vs. The Miz (c)
The Miz öltönyben száll a ringbe, nehezen de megtudta védeni az övet. Ambrose ezután a ringbe rohant, de a Miztourage elintézte őt.
Titus O'Neil megszerezte magának Apollo Crewst is. Goldust érkezett a ringbe, de nem sokáig maradt ott, mert R-Truth kizavarta őt onnan.
Kurt Angle ezután kiírt egy 30 perces Iron Man Tag Team Bajnoki Címmeccset a Great Balls of Fire gálára, valamint ma estére egy Cesaro - Finn Bálor meccset, közben számunkra rejtélyes üzeneteket és telefonhívásokat kap.

Seth Rollins vs. Curt Hawkins
Bejelentik, hogy a Great Balls of Fire gálán Rollins és Wyatt összecsap. Rollins néhány másodperc alatt legyőzte Hawkinst a térdesével, majd üzent Wyattnek. 
Nem vagy Isten. Az egyetlen kérdés a Great Balls of Fire-ön, hogy igazi férfi vagy, gyáva ember vagy-e.
Ezután egy élő interjú érkezett Samoa Joe és Brock Lesnar között, de nem a ringben, hanem mindketten máshol voltak az arénában és a kivetítőn láthattuk őket. Joe felakar tenni egy kérdést Heymannek, de ekkor megszólal Lesnar, hogy ez nem Paul Heymanről, hanem róluk szól.
Te ott ülsz, én itt ülök, had mondjam el, hogy működnek itt a dolgok. Én vagyok a bajnok, te nem, vasárnap bajnokként lépek a ringbe és bajnokként távozok a ringből.
Ezután mindketten nevekkel dobálóznak, hogy kiket győztek le eddig, majd az ideges Joe Lesnar felkutatására indul, de nem jut be hozzá az öltözőbe, mert az Angle vezette biztonsági csapat visszafogja.

Mustafa Ali vs. Neville
A mérkőzést a cirkálósúlyú bajnok nyerte meg.
Ezt követően Bray Wyatt a sivatagból adott promó, majd Alexa adott egy interjút a backstageben.


Finn Bálor vs. Cesaro
Mielőtt elkezdődött volna a meccs kihívó Hardy Boyz megérkezett és csatlakoztak a kommentátorokhoz. A két srác egy izgalmas és fordulatos mérkőzést rakott össze, amelyre kéretlen vendégként megérkezett Samson is, de Bálort ő, Sheamus és a Hardy Boyz sem tudta megállítani. Samson egy Twist of Fait-et kapott Mattől, Sheamus és a Hardyk elintézték egymást, majd ezt kihasználva Bálor a Coup de Grace után megnyerte a meccset.

Braun Strowman vs. Apollo Crews
Braun ellenfelet akart, megjött Titus O'Neil, aki bemutatja Braun ellenfelét a protezsáltját Apollot. Strowman játszadozott Apolloval, többször is nyerhetett volna, de felemelte ellenfele vállait csak, hogy még egy csapást beadhasson. Braun ezután Titus-t is megverte meccsen kívül, majd Reignsnek üzenve belerakta Apollot egy mentőbe. 
Nagy meglepetésre kiderült, hogy a mentő sofőrje Roman Reigns, aki rögtön Braunra támadt, miután az rájött erre. Végül Reigns a stageről beadta a Speart Strowmannek.

A Raw utórengései:
Sasha készen áll negyedjére is női bajnok lenni

Miz egy kis leckét ad

Tony Nese

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.