Header Ads

RAW 2017. július 3. - Beharangozó

A héten Phoenixből jelentkező Raw lesz az utolsó felvonása a vasárnapi Great Balls of Fire-nek.

Vajon a két nagy ember ismét összetűzésbe keveredik? (Fotó: WWE)
Legfontosabb kérdésünk, hogy mi lesz Samoa Joeval és Brock Lesnarral, akik eddig kétszer futottak össze, de mindannyiszor a roster szedte szét őket nagy perpatvar után. Újbóli ütközetük elkerülhetetlen, amelyekből eddig rendre Joe jött ki jobban. Tehát a Universal Bajnoknak fel kell kötnie a gatyát és úgy hozzáállni a meccshez, mint Goldberg ellen a Mánián, különben új bajnokot avathatunk. 

Múlthéten Sasha Banks lett az új első számú kihívó az Alexa Bliss által birtokolt Raw Női Bajnoki Címre. Az elmúlt hetekben nagy riválisai lettek egymásnak, hiszen Alexa a SmackDown arcaként érkezett a vörösekhez egyből tarolván, ami nyilván nem tetszik Sashának. Kérdés az, hogy összetűzésbe keverednek-e a vasárnapi gála előtt.

Múlthéten Roman Reigns megint pórul járt, hiszen ellenfele Braun Strowman ismét elbánt vele, ezúttal egy mentőautó segítségével. Nem kérdés, hogy a Big Dognak már ma törlesztenie kell, ha nem akar simán kikapni az óriástól a Great Balls of Fire-ön.

Egy hete azt hihettük, hogy Big Cass és Enzo Amore kibékülnek, miután Enzo ringbe invitálta barátját, aki bocsánatot kért tetteiért. Össze is ölelkeztek, ám kiderült, hogy Cass csak megjátszotta magát és újra Enzora támadt. Kérdés az, hogy mi a következő lépés kettejük kapcsolatában, talán egy fair meccsen összecsapnak?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.