Header Ads

Pletykák szerint Lesnar visszatér a UFC-be!

Állítólag beindult a félelem a WWE vezetésében, mert Lesnar nem akar szerződést hosszabbítani a WrestleMania 34 után.

Fotó: WWE
Mint ismert Brock Lesnar jelenlegi három éves szerződése lejár a WWE-vel a WrestleMania 34-en és a hírek szerint nem fogja azt meghosszabbítani, mert visszatér az MMA-hoz. Állítólag tárgyal a UFC-vel és már újabb teszteken vesz részt a USADA-vel. A UFC alelnöke Jeff Novitzky cáfolja ezt, azt is, hogy Lesnar újra dopping tesztek alá vetné magát.

A @TalkMMA információi szerint Brock Lesnar szerepelne a UFC november 4-e gáláján a Madison Square Gardenben és a SummerSlamen dobná az Univerzális Bajnoki Címet. Brock Lesnar 2016 július 15-től tiltották el egy évre a Mark Hunt elleni meccse után, amiért megbukott a dopping teszten, ez most lejárt, így visszatérhet.

Állítólag a WWE azonnal megkezdte a Roman Reigns vs. Brock Lesnar mérkőzés tervét a SummerSlamre, ugyanis a cég vezetése sem hisz már abban, hogy Lesnar aláír további két vagy három évre velük. Hogy ebből pontosan mi igaz, hamarosan kiderülhet.

4 megjegyzés:

  1. egyetértek az előttem szólóval :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez kacsa.Jobban megéri neki a WWE-ben lenni és fizetést kapni a "semmiért" mintsem szétveretni a fejét az UFC-ben kevesebb pénzért.Nem mindenkinek van lehetősége part-time szerződésre a WWE-ben így nagy ostobaságot csinálna ha visszatérne az UFC-be,a bizonytalanba.Ott nem tudja eljátszani hogy ő a kemény gyerek mert lecsapnák mint a taxi órát.Itt legalább megtudja magát játszani és élni tud a kis álomvilágában

    VálaszTörlés
  3. Hajnalban ment a digi sporton az UFC Classic ahol Lesnar küzdött meg Frank Mirrel. Kemény 90! másodperc alatt lekopogtatta Frank Lesnart egy jobb lábfogásnak köszönhetően. Akkor most mit akarunk? :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.