Header Ads

Okada ott volt a Rawn!

Egy érdekes név tűnt fel az eheti Monday Night Raw színfalai mögött az arizoniai Phoenixben. 

Fotó: The Inquisitr
A RAW kezdetével több ember is arról küldött üzenetet, hogy az IWGP Nehézsúlyú Bajnoka Kazuchika Okada ott van a RAW színfalai mögött. Egy videót is készítettek róla, amikor távozott a Talking Stick Arénából. 
Ez nem az első alkalom volt, amikor egy WWE műsoron láthattuk, korábban vendége volt az első NXT Takeovernek majd az azt követő SummerSlamnek. Valószínűleg csak a barátait Shinsuke Nakamurát és Hideo Itamit jött meglátogatni, bár korábban a hírek szerint WWE érdeklődött iránta. Tavaly a Sports Illustratednek azt nyilatkozta, hogy a WWE ez idáig még nem kereste meg.
A kép tegnap készült.
A New Japan Pro Wrestling tulajdonosa Takaai Kidani mindenképp megakarja tartani Okadát, akire a szervezet koronaékszereként tekint, állítólag a fizetése 1 millió 700 ezer és 2 millió 200 ezer dollár körül mozog. Több éves szerződést kínált neki, akkor azt mondta, hogy 5 évre szeretné szerződtetni.

A 29 éves sztár látogatására azért is nyílt lehetőség, mert a japán szervezet az Egyesült Államokban turnézik G1 Special elnevezésű gáláján, ahol megkoronázták az első IWGP United States Bajnokot.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.