Header Ads

Miért kellene Brock Lesnarnak szabadúszóvá válnia?

Legújabb pletykák szerint nagyon is megvan annak a valószínűsége, hogy Brock Lesnar távozik a WWE-ből a WrestleMania 34 után.

Fotó: Ringside
Brock a szervezet egyik legnagyobb neve, top draw akár fél millió plusz nézőt képes leültetni a WWE heti adásaira, valamint az egyik leghitelesebb előadó. Igazi megasztár, de már csak néhány éve lehet hátra a professzionális birkózás világában, így addig ki kellene valahogy használni értékességét. Ha free agent azaz szabadúszó státuszba lépne elő, akkor több minden elérhető lenne számára.

Álom mérkőzések
A RAW-n is megvan erre a lehetősége, lásd Joe vagy épp Reigns elleni korábbi meccsét, ott van még egy Bray Wyatt vagy Braun Strowman elleni mérkőzés is a levegőben. A SmackDown-on is van azonban jó pár pankrátor akik ellen látni szeretnénk. Olyanok vannak ott mint AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Kevin Owens vagy Baron Corbin, de még egy Randy Orton elleni visszavágóval is adós maradt, nem beszélve egy lehetséges Jinder Mahal ellni meccsről.

Sztárokat kreálhatna
Láttuk már az elmúlt években Lesnart olyanok ellen mint John Cena, The Undertaker, Triple H, Roman Reigns vagy épp Goldberg. Ezek a nevek azonban mind befutott sztárok. Aki Lesnar ellen ringbe lép annak mindenképp emelkedik a státusza a rajongók szemében lásd Rollins vagy épp Samoa Joe, nyilván nem mindig jön be a meccs lásd Dean Ambrose példáját. Az olyan nevek mint Styles, Nakamura, Strowman, Bálor vagy Wyatt sokat meríthetne egy Fenevad elleni meccsből.

Attrakció a SmackDown Live-on
Egészen a WrestleManiáig a SmackDown Live szinte verte a RAW-t minőségben, de aztán jött a Superstar Shake-up és minden megváltozott. A kékek műsorának színvonala azóta romlott is és kevés kivétellel vannak kiemelkedő nevek a vörösök műsorával ellentétben. A Smackienek nincs igazi húzó part-timere Cenán kívül, de Brock ezen változtathatna. Nem beszélve arról, hogy a Beast ide is hozná a nézettséget.

Pénz, Nézettség
Mint írtam ahol Lesnar megjelenik ott nézettség van, és ahol nézettség van ott pénz is van. A Fenvad szépen termeli a pénzt a szervezetnek, így teljesen megéri magas fizetésért alkalmazni, ha mindkét heti adáson szerepelne még jobban növelné a bevételeket.

2 megjegyzés:

  1. igen de akkor mi értelme volt a draftnak?
    ugyanennyi erővel lehetne randy, aj, nakamura, vagy bárki megjelenhetne bármelyik adáson aki húzónévnek számít
    szerintem cenával is kár volt meglépni ha egyszer brand split van, akkor draftolják abba a rosterbe, amelyikbe nagyobb szükség van rá

    VálaszTörlés
  2. Hogy 2 bajnoki öv legyen nála és 2x annyit keressen. xDDD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.