Header Ads

Miért akarja Lesnart a UFC?

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a hírek szerint Brock Lesnar szeretne visszatérni a UFC-be.

Fotó: WWE
Ezt tegnap a UFC alelnöke Jeff Novitzky cáfolta mondván ők nem keresték meg Lesnart és a pankrátor nem is vetette magát alá a bizonyos USADA dopping tesztnek. A UFC idén egyenetlen évet zárt pénzügyileg és valójában érdeklődnek Lesnar visszaszerzésében, mivel ő egy olyan név aki milliókat vonzz a képernyők elé pay-per-view események kapcsán.

A UFC csak remélni tudja, hogy Conor McGregor továbbra is harcolni fog a Floyd Mayweather elleni box meccse után, amelyért a források szerint 100 millió dollárt kereshet. Ezzel kérdéssé válik, hogy folytatni akarja-e MMA karrierjét kevesebb pénzért. A másik nagy sztár Ronda Rosey még nem jelentette be visszavonulását, de Dana White a nyilvánosságnak azt nyilatkozta, hogy szerinte ő már nem lép többet az octagonba.

Tegnapi hírekkel ellentétben Lesnar majd csak 2018-ban tervez újra harcolni, és ha nem hosszabbít szerződést a WWE-vel akkor nem kell a szervezet engedélye erre. Lesnar szerződése a World Wrestling Entertainment-el a WrestleMania 34 éjszakáján jár le, és többen is félnek a szervezeten belül, hogy távozni fog a Fenevad. Lesnar egyelőre nem tájékoztatta a vezetőséget terveiről és arról sem beszél, hogy beakarja-e fejezni a pankrációt vagy sem. Körülbelül hasonló hangulat van a cégen belül, mint 2014-ben, amikor Lesnar szerződése szintúgy a WrestleManián járt volna le, de végül hosszabbított három évet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.