Header Ads

Mi lett a TNA-vel? Mi az a Global Force Impact Wrestling?

Az elmúlt hónapokban rengeteg minden történt a TNA háza táján, de sokan nem értik mi történt a szervezettel.

Fotó: Global Force Wrestling
Kétségtelen, hogy ha egy régi rajongó csütörtök este bekapcsolja a TV-ét, hogy beletekintsen a szokásos Impact Wrestling heti adásba teljesen elveszti fejét. A TNA azaz Total Nonstop Action Wrestling egy 2002 óta létező szervezet, amely először az év elején változtatott nevet, amikor a kanadai Anthem Média felvásárolta a céget Dixie Cartertől.

Ekkor a heti adásuk nevét az Impact Wrestling nevet kezdték el használni és elhagyták a TNA-t. Ezt követően jött a június, amikor a még tavasszal visszatérő Jeff Jarrett egyesítette a Global Force Wrestling-et a TNA maradványaival, amely következtében a szervezet Global Force Wrestling, azaz rövidítve GFW néven folytatja tovább.

Ennek köszönhetően a szervezet megszabadult az elmúlt évek megbetegedett nevétől, amelyre sokan már a kezdetek óta a "Tits and Asses" kifejezésre asszociáltak, amelyet inkább nem fordítanék le magyarra. Az új névvel új szerződéseket lehet kötni, új partnerek után lehet nézni és új birkózókat lehet igazolni.

Egyébiránt nem ez a cég első név változtatása, hiszen mindez már 2004-ben megtörtént, amikor még NWA: Total Nonstop Actionként voltak elérhetőek, akkor a Natiaonal Wrestling Alliancetől szabadultak meg.

A GFW hivatalos színei ezentúl a kék, zöld és fehér lesznek, de hat sarkú ring továbbra is megmarad, viszont számos új pay-per-viewval készülnek amelyeken olyan szupersztárok is megjelennek majd, aki szerződésben állnak a WWE-vel lásd: Bobby Roode, Luke Gallows vagy épp Karl Anderson.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.