Header Ads

Mi az a Ringside olvasói csoport?

Mint láthattátok szerkesztőségünk egy projektbe vágott és létrehozott egy rajongói csoportot Ringside olvasók néven. Mi is ez pontosan? Miért jött létre?

Fotó: Ringside
Azért hoztuk létre ezt a csoportot, hogy egyben tartsuk és felépítsük a magyar pankráció rajongók saját hálózatát, amelyben kizárólag a bizniszről van szó és maguk az olvasók a főszereplők. A Ringside és a Szorító Podcast számai is azt mutatják, hogy igenis igény van a pankrációra hazánkban, nem beszélve a HCW sikereiről.

Több régebbi olvasónk is ismerheti a KWP által megálmodott H-Wrestlinget, Magyarország korábbi egyetlen pankrációs központját. Az oldal egy fórummal is rendelkezik mind a mai napig, azonban már csak alig néhány aktív tagja maradt, ugyanis ahogy idősödtek a tagok szépen lassan felszívódtak. Újak nem nagyon érkeztek, mert mára mindenki a Facebookon kommunikál és követi a pankráció napi történéseit. Az oldal mára nem aktív és KWP néhány hete egy hosszú cikkben elbúcsúzott tőlünk.

Amikor még divat volt a fórum az oldal azon szekciója virágzott, ennek szakértőink Bártfi és a Doktor is aktív tagja voltak. Biztosan vannak olyanok itt az oldalon, aki egykoron tagjai voltak ennek. Mára változott az emberek szokása és többnyire a Facebookot használják. A mi célunk egy hasonló "fórum" megalkotása volt egy Facebook csoportként, amely eme közösség modern megfelelője. Úgy tűnik egyelőre sikerrel működik a koncepciónk, amely folyamatosan bővíti tagjait.

A cikk megírásáig már 100 aktív tagja van a csoportnak, ahová ITT tudsz bejelentkezni. Ez mindenki számára nyílt, így olyanok is beleleshetnek, akik nem tagjai ennek.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.