Header Ads

Megszűnik a heti rendszerességű Talking Smack!

A WWE Univerzumának biztosan nem fog tetszeni, hogy az egyik legkedveltebb műsor eltűnik a WWE Networkről.

Fotó: WWE
A Talking Smack mostantól nem lesz látható keddenként a SmackDown Live és a 205 Live után. A szervezet úgy döntött megszünteti azt heti sorozatként, így az utolsót a héten láthattuk amelyben John Cena szerepelt. Maga a műsor nem szűnik meg, hanem ezentúl kizárólag a SmackDown pay-per-viewk után lesz látható. Ez a műsor augusztus óta ment a WWE Networkön Daniel Bryan és Renee Young vendéglátásában.

A rajongók nagyon szerették az adást, hiszen az unscripted azaz nem megrendezett volt, ezért is jöhetett létre az a híres Daniel Bryan - The Miz szegmens, amiből sokan úgy vélték, hogy egy jövőbeli mérkőzés lehet, annak ellenére, hogy Bryan nem térhet vissza korábbi sérülései miatt. A műsor megszűnéséről a cég nem tájékoztatta Renee Young-ot és Daniel Bryant, ők is az internetet értesültek a hírről.

A WWE az alábbi közleményt adta ki:
Folytonosan figyeljük a WWE Network felhozatalát változó tényezők szerint, beleértve a nézettséget és a feliratkozók vizsgálatát. A Talking Smack és a Raw Talk a pay-per-view események után lesznek láthatóak, kedden továbbra is lesz 205 Live.

Ez egy nagyon rossz döntés volt a WWE részéről, egyrészt a műsor segítette a talenteket azaz pankrátorokat a promo képességük fejlesztésében, másrészt a Networkre sem ártott egy ilyen folyamatos tartalom. A döntés tehát inkonzisztens vagyis ellentmondásos.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem jobb lett volna, ha a raw is kapott volna egy ilyen adást.

    VálaszTörlés
  2. szüntették volna be inkább a 205 liveot...

    VálaszTörlés
  3. Olyan nehéz lett volna tájékoztatni őket hogy megszűnik a műsor?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.