Header Ads

Jöhet a mini Shield!

A Shield 2014-ben bomlott fel, amikor is Seth Rollins elárulta társait Triple H és a vezetőség kedvéért.

Fotó: WWE
Azóta teljesen megváltoztak a dolgok, mert Rollins mögül kiszállt egykori mestere és ellene fordult, a WrestleMania 33-on össze is csaptak, ahol Seth legyőzte Triple H-dzset. A Shield kicsiben már összeállt párszor Ambrose és Reigns személyében, de Seth még sosem tért vissza néhány alkalom kivételével. Most ez is változik, az Építész újra jó útra tért, de!

De Ambrose nem bízik még benne, élesen ott maradt az emlékezetében, amikor testvére hátba támadta Reigns-t majd őt, illetve a közös csatározások, mint például a 2014-es Hell in a Cell vagy a WWE Bajnoki Címért való viszály, amikor is tavaly a Money in the Banken mindhárom egykori Shield tag WWE Bajnok lehetett egy azon éjszakán. Ambrose nem bízott Sethben egészen addig a pontig, amikor Rollins arra kérte őt, hogy üsse hátba.

A pillanatot The Miz és a Miztourage rontotta el, akik megverték a barátokat a székek használatával. Ezúttal Ambrose és Rollins állítja újra fel a "mini" Shieldet, ugyanis a jövőheti adáson egy 2 a 3 elleni handicap meccsen kihívják Mizt és pártfogoltjait.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.