Header Ads

Jinder Mahal: "Kreatív kontrollom van"

A WWE jelenlegi világbajnoka igen csak megosztó személyiség, kap hideget meleget a rajingóktól.

Fotó: WWE
Most vasárnap a Battlegroundon egy Punjabi Prison meccsen kényszerül megvédeni az övet, előtte azonban az Indian Timesnak nyilatkozott karakteréről.

Van kreatív kontrollom de Vince McMahon tanácsokkal és ötletekkel lát el, amelyeket megfogadok. Vincenek tapasztalata van, megcsinálta a történelem legnagyobb sportszórakoztatását. Ő világméretűvé tette a WWE-t. Jó a kapcsolatom Vince-szel, megbízik bennem a mikrofonnál, ami egyre csak növekszik. Személyesen szoktam kérni Vince tanácsát.

Itt a kreatív kontroll azt jelenti, hogy ő maga dönti el mit mond a promók során és, hogy milyen is legyen a karaktere, de meccseit ez nem befolyásolja.

A hozzáállásom változása azt is jelenti, hogy teljesen megváltozott a gondolkodásom, az edzés módszerem és a kinézetem. Pozitívan gondolkozom, azt csinálom, hogy leírom a céljaimat. Mindennap leírom, hogy tízszeres WWE Világbajnok akarok lenni, leírom, hogy a legjobb testet akarom a WWE-ben, szóval ez motivál engem mindennap, hogy keményen edzek és folyamatosan újraértékeljem magam. Pozitív emberekkel társulsz és próbálsz pozitív energiát nyerni. Azt gondolom, hogy én lehetek a legjobb WWE szupersztár.

5 megjegyzés:

 1. 10x világ bajnok akar lenni? Hát én nem hiszem hogy annyiszor megfogja szerezni az övet azért ennyire nem jó.
  Kíváncsi vagyok ha WWE bevágódik Indiánál vagy felsülnek. Vajon akkor is bajnok fog maradni?
  Mert szerintem nem.

  VálaszTörlés
 2. ha már az elejétől fogva main eventerként építették volna föl anno a great khali mellett, vagy legalább egy stabil mid card szinten tartották volna akkor még hiteles is lenne a "modern day maharaja"
  de így hogy egyik napról a másikra lett jobberből a cég arca azt senki sem veszi be
  hiába a jó promok, hiába az új titantron, hiába az izmok, hiába a borosta, hiába a wwe cím, azoknak, akik ismerik ő mindig jinder jobber mahal marad
  pedig kár érte mert ahogy már mondtam ha az elejétől fogva ebbe az irányba terelgetik, akkor nem lenne semmi baj, mert jinder állja a sarat
  az egyetlen gond az, hogy így lett bajnok, ez teszi őt hiteltelenné
  és ezzel nem tudnak mit kezdeni, mert bármennyire is próbálják elfeledtetni az emberekkel, hogy mi volt a múltban, azt nem tudják kitörölni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek, mindig jobber marad a gondolatunkban.

   Törlés
  2. Én nem is agyalok azon, hogy ő jobber volt. Bebizonyította, hogy kemény munkával (és egy jó adag szerencsével) lehet belőle is bajnok! A srác nap mint nap a belét kiteszi a konditeremben arról nem is beszélve, hogy a promói is egyre jobbak. Nem tudom, hogy valakinek feltűnt-e rajtam kívül, hogy Jinder arcjátéka is teljesen megváltozott a push kezdetében tapasztalt mimikákhoz képest. Most már nem azt a teljesen "dühös" arckifejezésű és ordibálós promókat tolja mint 1-2 hónappal ezelőtt hanem képes ezt a végletekig tartogatni, ami nekem speciel nekem nagyon bejön mert neki az arca az egyik legnagyobb erőssége szerintem. Jól tudja azt használni és idővel ez csak jobb lehet.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.