Header Ads

Jinder Mahal és Great Khali kapcsolata!

Miután sikeresen legyőzte Randy Orton-t a Battleground gálán, és megtartotta a WWE bajnoki címet, természetesen The Great Khali hathatós segítségével, Jinder Mahal beszélt a korábbi társával ápolt kapcsolatáról.

Fotó: WWE
"Nem csak a SmackDown Live-ot, hanem az egész WWE-t én irányítom, és én teszem meg a lépéseket. The Great Khali-val a hátam mögött, egyszerűen megállíthatatlan vagyok. Kifejezetten jó a kapcsolatom vele, Khali olyan a számomra mintha a bátyám lenne. Mi Indiaiak, összetartozunk. Ő volt az első akivel beszéltem miután bejelentettem a Punjabi Prison meccset. Rendszeresen beszélünk, és olyan számomra mint egy példakép, akinek majd a nyomdokaiba akarok lépni. Neki köszönhetjük, hogy India felkerült a WWE térképére, és remélem, hogy elégedett a Battleground-on nyújtott teljesítményemmel." -  nyilatkozta Mahal a WWE-nek

Mint kiderült, Khali azért érkezett Jinder oldalára, mivel a WWE szeretné jobban felfuttatni Mahal-t. Sajnos Mahal nem olyan sikeresen Indiában, mint korábban Khali volt, vagy amennyire azt a WWE remélte, még annak ellenére sem, hogy megkapta a WWE fő címét. A WWE úgy véli, hogy Khali visszatérésével több ember lesz kíváncsi Mahal hosszúra tervezett uralkodására.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.