Header Ads

Ismét nevet változtat a TNA!

Bombaként robbant a hír, hogy a Jeff Jarrett által megalkotott szervezetek a TNA és GFW egyesül.

Fotó: Impact Wrestling
Mint ismert a TNA januárban változtatott nevet és a korábban is számtalanszor használt Impact Wrestling nevet vette fel, most ismét nevet változtatnak és ezentúl a Global Force Wrestling nevet fogják használni, a heti adásuk továbbra is marad az Impact. A változás bejelentésére ma kerül sor a Slammiversaryn.

A szervezet célja a globális terjeszkedés a WWE módjára, jelenleg India és Anglia a célpont, de számos együttműködési megállapodásuk van Mexikóban és Japánban. Példaként megemlítették, hogy az indiai turné után többen látogatták meg az Impact YouTube csatornáját, mint az egyesült államokban.

Ed Nordholm elmondta, hogy két ok miatt változtattak nevet, egyik az volt, miszerint a TNA név félreértelmezhető, még a másik rossz megítélés a médiában.

Továbbá szeretnének egy on-demand szolgáltatást a WWE Networkhöz hasonlóan, hiszen 3500 óra wrestling tartalommal rendelkeznek olyan sztárokkal, mint Hulk Hogan és Ric Flair, Kurt Angle, Matt Hardy és Jeff Hardy vagy akik itt váltak ismert sztárokkal mint AJ Styles és Samoa Joe. Valamint megemlítették, hogy 120 országban elérhetőek és már közel 1 millió feliratkozójuk van a YouTubeon.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.