Header Ads

Impact Wrestling 2017. július 13. - Összefoglaló

Az adás Joseph Park és Grado megérkezésével kezdődik. Kiszállnak egy öreg Volkswagenből, és Park emlékezteti Gradot, hogy ki fogják toloncolni az országból, ha nem találnak ki valamit. De neki van egy ötlete, még pedig, hogy egy Knockout hölgyet kell feleségül vennie.
 Forrás: Impact Wrestling

Ez után eljön az idő, és választ kapunk a múlt heti adás nagy kérdésére, vajon Alberto El Patron csatlakozik az LAX-hez?
A ringbe lépnek a csapat bajnokok, Konnan rögtön mikrofont ragad, és behívja Alberto El Patron-t, aki a ringbe lépve rögtön számon is kéri amiért a rajongóknak azt mondta, hogy csatlakozott az LAX-hez, pedig erről ő nem is tudott. Konnan megkéri hogy csatlakozzon a családjához, de Alberto nemmel válaszol, mondván ő egy vezető egyéniség és nem követ senkit. Ez nem tetszik az LAX-nek és megtámadják az egyesített bajnokot, de megjelenik Bobby Lashley és megmenti a Alberto-t. Ezzel meg tudjuk, hogy az este főmérkőzése az Alberto El Patron & Bobby Lashley vs. LAX lesz.

 

Folytatódik a Super X torna, Andrew Everett vs. ACH méri össze tudását. A meccset ACH nyerte, és került egy lépéssel közelebb a bajnoki trófeához.
 
 

JB lép a kommentátor asztaltól a ringbe és felkonferálja Gail Kim -et. Az első női Hall of Fame köszönetet mond a rajongóknak és elmondja, hogy tavaly megsérült, ezért év végén véglegesen visszavonul.
Demus vs. Octagoncito meccsével folytatódik az adás. A két luchador viadalából Octagoncito jött ki győztesen.


Moose (c) vs. Marafuji Impact Grand Championship. Az első menetet sikerült Moose-nak megnyerni, azonban a második menetben Marafuji kapott több pontot a bíráktól. Jön az utolsó három perc, amit a kommentátor állásban végignéző EC3 zavar meg. Carter a gonggal leüti Moose-t.


Trevor Lee lép a kötelek közé, és kijelenti hogy ő az új X Division bajnok, majd megmérkőzik egy általa kiválasztott William Weeks nevű pankrátorral. A mérkőzést könnyedén meg is nyeri, majd megjelenik Sonjay Dutt, de a bajnoki övét nem sikerül vissza szerezni, Trevor újra meglép vele.


Laurel Van Ness vs. Ava Storie mérkőzésével folytatódik az adás, amit Laurel meg is nyer, azonban a meccs végén jön Grado és Joseph Park egy üveg pezsgővel és bonbonnal. Grado bemutatkozik a hölgynek és elmondja , hogy ő a legszebb teremtmény akit valaha látott. Megjelenik Kongo Kong így Gradonak és Parknak el kell hagynia a ringet.


Alberto El Patron & Lashley vs. LAX
Az elmúlt adásban még egymás ellen harcoló Alberto és Lashley most egy csapatként összefogva akarják legyőzni az LAX csapatot. Ez sikerül is nekik, pedig Ortiz és Santana nem kis segítséget kap a társaiktól. A meccs végén Alberto és Lashley össze ölelkeznek majd a Walking Armageddon kisétál a ringből de a bajnok utána szól, hogy ellenségek voltak, de remek csapatot alkottak. Az LAX visszatér a ringbe, és megtámadják Albertot. Bobby Lashley mosolyogva távozik, cserben hagyja a bajnokot.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.