Header Ads

Hulk Hogan nem akar visszatérni a WWE-be?

Korábban már többször is beszámoltunk arról, hogy a WWE nyitott legnagyobb legendájának újbóli alkalmazására.Elmarad a nagy visszatérés? (Fotó: WWE)
A szervezet eddig a megfelelő körülményekre várt a Hulkster vissza hozatalához, amely azt jelentette, hogy érjen véget a Hogan-Gawker per és csituljon az egész ügy a köztudatban. Mostanra abba a helyzetbe jutottunk, hogy Hulk Hogan újra pénzt hozna a WWE-nek alkalmi szerepléseivel és a merchandise termékeinek eladásával. A hírek szerint, azonban Hogan nem adja könnyen magát, mivel a per végén 31 millió dollár ütötte markát és megelégszik a jelenlegi helyzetével ráadásul a mondásához híven a boltja is vadul robog. 

Meglátjuk mit hoz a jövő számára, két éve még egy utolsó mérkőzést is akart, amit állítólag meg is kapott volna a WrestleMania 32-n az André the Giant Memorial Battle Royalban, de botránya kirobbanása miatt 2015 nyarán távoztatni kellett a legendát. Nos azóta eltelt két év, Hogan bő egy hónap múlva már 64 éves lesz, ő sem lesz már jobb állapotban és fiatalabb sem, így ez a hajó elúszni látszik. A WWE valószínűleg nagykövetként alkalmazná a jövőben és néha szerepeltetné a heti adásokon a nézettség növelése érdekében, persze csak akkor, ha megtudják győzni a visszatérésről.

Szeretnétek, ha a Hulkamania újra vadul robogna a WWE-ben?

1 megjegyzés:

  1. Bezzeg ha meghalna Hogan akkor mekkora nagy gyászmenetet tartana a WWE álszent és nyalis beszédekkel annak ellenére hogy úgy bánnak vele mintha valamilyen tömeggyilkos lenne.Ne olyankor foglalkozzanak vele amikor már meghalt hanem addig amíg életben van.Nagyon gyerekes és szánalmas hogy a niggerezése miatt már megse lehet említeni a nevét....persze ha a pénzről van szó akkor már visszamehet?Na ezért nem nézem a WWE-t többé,már semmi mást nem érdekli a szervezetet,csak a pénzharácsolás. A legnagyobb szégyenek a WWE-ben vannak

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.