Header Ads

Hamarosan vége a Hype Brosnak?

A Sawft után egy újabb tag teamnek lehet vége a WWE berkein belül, de ezúttal a SmackDown Liveon.

Fotó: WWE
A Függetlenség Napi Battle Royalból Rawley kiütötte társát Rydert, majd elmondta, hogy Zack is ezt tette volna helyében. Ez valójában egy heel megmozdulás, de WWE babyfaceként szeretné Rawleyt ebben a viszályban.

Ryder nemrég tért vissza térdsérüléséből, amelyet még decemberben szenvedett el egy SmackDown Live epizódon. Ő mindig is az a srác volt, akit a rajongók magasabb szinten akartak látni, mint top heel. Nos a 32 éves korábbi Interkontinentális Bajnok megkaphatja ezt a lehetőségét, hiszen a SmackDown Live a lehetőségek mezeje, már több jobber és mid-carder is feljebb kapaszkodott.

Mojo Rawley az eladások terén jó számokat hoz, szóval a jövőben több média szereplést vállalhat és egy pusht kaphat a mid-card tetején.

A Hype Bros szakítása a #DIY (Tommaso Ciampa és Johnny Gargano) szakításán alapszik az NXT-ből, azonban az eredeti történetet nem tudják folytatni, mert Ciampa jövőévig sérült.

Egy igazi vér frissítés mehet végbe a tag team divízióban, Cass és Enzo azért szakított, mert Big Cass egy nagyobb pusht kaphat majd a Rawn egyéniben. Úgy látszik az American Alphának is hamarosan vége lehet, Chad Gable és Jason Jordan is egyéniben lép ringbe újabban.

A Ryder kontra Rawley meccsre a Battlegroundon kerülhet sor július 23-án.

1 megjegyzés:

 1. a jobber brost megértem hogy szétszedik, sosem bírtam őket,nem tudnám őket elképzelni hiteles bajnokként
  de szerintem egyéniben sem fogják többre vinni
  zack egy ízig vérig jobber, világéletében az volt, majoval pedig hazavágtak egy andre the giant trófeát
  semmit sem ért, hogy megnyerte, szerintem már sokan el is feledkeztek róla, kár volt beáldozni neki azt a meccset, mert ő sem úgy néz ki, mint aki main eventelni fog a közeljövőben
  bár azok után, amit jinderrel csináltak semmin nem lepődünk meg, bár nyílt titok, hogy ő is csak azért lett jobberből az sd arca, mert indiai, tehát nem valószínű hogy bármelyikkel meglépik majd ugyanezt

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.