Header Ads

Global Force Wrestling 2017. július 27. - Összefoglaló

A csütörtök esti Orlandóban felvett Impact adáson folytatódik a harc Alberto El Patron és az LAX között, Sienna-nak meg kell védenie az egyesített bajnoki címét, és láthatunk 6 emberes csapat mérkőzést.

Fotó: Impact Wrestling


Az adás Joseph Park és Grado megérkezésével indul. Grado bizonytalan a nagy kérdéssel kapcsolatban de Park próbálja biztatni. Láthatunk egy rövid videót a múlt heti LAX Alberto El Patron családja elleni támadásáról. Majd az első mérkőzés következik amit Orlando polgármestere Buddy Dyer konferál fel.

Eli Drake, Chris Adonis és EC3 vs. Eddie Edwards, Moose és Naomichi Marufuji - Six Man Tag Team Match 

A mérkőzést Edwards csapata kezdi magabiztosan. A NOAh szervezet pankrátora Marafuji látványos rúgásokkal fokozza a meccs hangulatát. Nem felejtette el hogy EC3 megtámadta a gonggal, ezt több támadás előtt is mutatja. Később Eli Drake és Adonis meg fordítani tudnak. Végül EC3 fejezi be a mérkőzést. Kioszt Moose-nak egy Butterfly Suplexet amit az este folyamán elnevez ECD-nek. Kettejük harca jövő héten folytatódni fog egy Grand Championship mérkőzésen.

A backstage-ben McKenzie Mitchell próbál intejút készíteni amikor meglát egy nagy darab fickót tornázni. A férfit Richard Justice nek hívják, és elmondja, hogy ő egy készenléti birkózó és épp bemelegít, mert bármikor szükség lehet a szolgálataira. Ezt követi egy promo videó a rövidesen GFW-hez érkező OVE csapatról.
A szünet után JB bejelenti hogy a jövő héten szombaton a New York-ban megrendező élő műsoron már ott lesz John Hennigan ( John Morrison)
Bobby Lashley érkezik a ringbe. Behívja a ringbe Bruce Prichards-ot, és követeli a világbajnoki címmérkőzését az augusztus 17.-én megrendező Destination X adáson. Prichards elmondja, hogy belefáradt a pankrátorok folytonos kéréseibe. Mondandóját Matt Sydel szakítja félbe. A Walking Armageddon fellökí Sydel-t és be akarja neki vinni a spear-t, de Matt ezt kivédi és kötél tetejéről ráugrik egy Air Sydel-el.

Davey Richards vs. Taiji Ishimori - Super X Cup Tournament Match
Ez az utolsó mérkőzés az elődöntő előtt. A győztes ACH-el fog szembe nézni. Richards mindent megpróbált a győzelemért, székkel is támadni akarta Ishimori-t de a bíró megakadályozta ebben. Végül egy 450 Splash-el legyőzi Davey-t, így ő jut tovább a következő körbe.

A színfalak mögött Bruce Prichards bejelent egy első számú kihívó mérkőzést Bobby Lashley és Matt Sydel között a Destination X adáson.

Sienna (c) vs. Rosemary - Last Knockout Standing Match az egyesített női bajnoki címért
Rosemary már a gong előtt megtámadja Sienna-t, majd a nézők közé keverednek. Visszatérve a ringbe Sienna beviszi az AK47-et Rosemary-nek. A volt Decay tag vissza támad, de KM meg akarja zavarni. Rosemary az arcába fúj, de ezt Sienna kihasználja és neki dobja a fém kukát amitől ráesik az asztalra. Ebből már Rosemary nem tud kijönni így Sienna megtartja a címet.

McKenzie Mitchell interjút készít Alberto El Patron-nal, aki elmondja, hogy bosszút fog állni az LAX-en.

Trevor Lee vs. Octagoncito
Trevor Lee és büszke magára, hogy ő az X Dividison bajnok, majd kihívja az AAA szervezet pankrátorát Octagoncito-t. A mérkőzést a mexikói nyeri, igaz kiszámolással, mert Trevor nem ment vissza a ringbe. Sonjay Dutt vissza akarja szerezni az övét, de Bruce Prichards újra elvezetteti a biztonságiakkal.

Joseph Park és Grado lép a ringbe. Grado behívja Laurel Van Ness-t és letérdel elé hogy megkérje a kezét. Allie is megjelenik de Braxton Sutter kiviszi az arénából. Lauer-től nem kapunk választ, mert megjelenik Kongo Kong és kikíséri a lányt. 

Alberto El Patron vs. LAX - Gauntlet Match
Az első első ellenfele a bajnoknak Homicide akit rögtön le is győz. Következik a csapatbajnok Ortiz, akinek Konnan-ék próbálnak segíteni, de Alberto őt is kikopogtatja. Az utolsó ellenfele Santana, de őneki is próbál segíteni a csapata. El Patron kiüti az Ortiz-ékat a ringből és meg akarja támadni Konnan-t. Diamante leugrik a kötél tetejéről, hogy megmentse a vezetőjét, de Alberto elkapja és kidobja az LAX tagokra. Ez után elkapja a Cross Armbreaker-be Santana-t, de a többiek a ringben rátámadnak ami kizárást eredményez. Alberto hiába győz, az LAX továbbra sem száll le róla. A testvére El Hijo és az apja Dos Caras siet a segítségére, majd végül Mayweather és Willcox segítségével sikerül felülkerekedniük az LAX-en.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.