Header Ads

Global Force Wrestling 2017. július 20. - Összefoglaló

 Fotó: Impact Wrestling

Az eheti Orlandóban felvett adásban megtudjuk, hogy Alberto El Patron végül belép-e az LAX-be.

Sammy Guevara vs Drago
Super X Cup mérkőzésével indul az adás. A meccs előtt mindkettőjükről láthatunk egy rövid filmet, amiben elmondják, hogy mennyire fontos lenne ha megnyernék ezt a tornát. A látványokban gazdag mérkőzést Drago nyeri egy hatalmas DDT-vel, így ő jut tovább a kupa elődöntőjébe, és néz szembe Dezmond Xavier-el.


Sienna (c) vs Amber Nova
A mérkőzést végig az aktuális női bajnok uralta, és sikerült is megnyernie az AK47 nevű befejező mozdulatával. Győzelme után mikrofont ragad, és elmondja, hogy senki nem hitt benne, hogy egyesített női bajnok lesz a Slammiverary-n, és leginkább Karen Jarrett kételkedett ebben. Behívja a ringbe Karen-t. Sienna azt kéri tőle, hogy ereszkedjen térdre, és hívja őt minden idők legnagyobb bajnokának. Ezt Karen megtagadja. Kettejük vitáját Allie szakítja félbe és neki esik Siennanak. Megjelenik Laurel Van Nass aki megtámadja Allie-t, de Rosemary-nek sikerül megmenteni. Végül a Hall of Fame Gail Kim-nek is közbe kellett avatkozni. Karen mikrofont ragad, és bejelenti, hogy Sienna  jövő héten szembe fog nézni Rosemary-vel egy Last Knockout Standing mérkőzésen az egyesített Knockout címért.


A szünet után Bruce Prichard sétál a színfalak mögött Tyrus-al. Megkérdezi Trevor Lee-től, hogy miért lopta el az X Division bajnoki övet Sonjay Dutt-tól. Megjelenik Sonjay és követeli vissza az övet. Dutt-tot elvezetik a biztonságiak. Prichard megjegyzi Trevor-nak, hogy úgy véli jobb bajnok mint Sonjay Dutt, és megérdemli az X Division övet.

Laredo Kid,  Garza Jr. & Octagoncito vs. Trevor Lee, Idris Abraham &  Demus - 6 Man Tag Team Match
A meccset a face trió nyerte. A mérkőzés leglátványosabb pillanata az volt, mikor Graza Jr. felmászott a kötélre, és a válláról Octagoncito egy Splash-t ugrott Abraham-re.


Low Ki vs. Matt Sydel vs. El Hijo Del Fantasma
A három pankrátor egy nagyon pörgős mérkőzést mutatott. Low Ki a végén felülkerekedett Fantasma-n, és be is akarta fejezni a mérkőzést a Warriors Way-el, de Sydel egy Shooting Star Press-el. A győztes kezet ráz Fantasma-val majd elmondja a rajongóknak és Bruce Pritchards-nak hogy megérdemelne egy X Division cím meccset, de a mondandója közben megjelenik Bobby Lashley. Sydel-el nem foglalkozva kijelenti, hogy csak ő érdemel meg címmérkőzést, és mindent elpusztít az Impact-ben amíg meg nem kapja amit akar. Mielőtt elhagyná a ringet még kioszt egy hatalmas Spear-t Sydel-nek.

Grado és Lauerel Van Ness randijáról látunk pár videót. Grado kellemetlenül érzi magát a lány társaságában, de mindent meg kell tennie hogy az országban maradhasson.

EC3 vs. Eli Drake vs. Eddie Edwards vs. - Moose Fatal  Fourway Match  
A négy emberes harcot Eli Drake nyerte, sikerült kikopogtatnia Eddie Edwards-ot.


A színfalak mögött az LAX elindul a ring felé. Út közben megtalálják Alberto apját, Dos Caras-t és testvérét. Konnan kíváncsi Alberto válaszára, de amit Dos Caras-tól hall, nem tetszik neki és megvereti őket a bandájával.


A Latin American Xchange a ringbe lép a megkötözött Alberto testvérével és apjával. Konnan mikrofont ragad, és várja a bajnokot a ringbe a válasszal. Mikor nem jön, először testvérét, majd apját vereti meg. Egy luchador-t úgy lehet megalázni, ha leveszik a maszkját. Ezt meg is próbálják de ekkora megjelenik El Patron. Megkéri Konnan-t hogy engedje el a családját. Az LAX vezetője teljesíti a kívánságát. Alberto elnézést kér a rajongóktól és tartja a szavát, csatlakozik hozzájuk, majd felveszi a csapat pólóját. Ahogy Konnan a magasba emeli a bajnok karját, elrántja a kezét és elveri az egész bandát. Miután elbánt az LAX tagokkal egy bambusz bottal, letépi magáról a pólót.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.