Header Ads

Global Force Wrestling 2017. július 20. - Beharangozó

 Fotó: Impact Wrestling

A múlt heti adás Alberto El Patron és az LAX között kibontakozott viszállyal zárult. A Latin American Xchange minden áron azt akarta, hogy az aktuális bajnok csatlakozzon hozzájuk, ám Alberto ezt elutasította. Konnan azóta sem tett le arról hogy megszerezze El Patron-t az LAX-nek, elraboltatta annak testvérét, majd elküldte Santana-t és Ortiz-t, hogy keressék meg a bajnok apját is, ezzel üzenve Alberto-nak.


A korábbi X Division bajnok Low-Ki, Matt Sydel-el és El Hijo Del Fantasma- val egy 3-Way Match keretén belül néz szembe egymással. Ebből a győztes akár közelebb kerülhet egy X Division bajnoki címmérkőzéshez.

 Fotó: Impact Wrestling

Drago vs. Sammy Guevara mérkőzésével folytatódik a Super X Cup bajnokság. A győztes következő ellenfele Dezmond Xavier lesz, aki legyőzte Idris Abraham -et a nyitó mérkőzésen.

 Fotó: Impact Wrestling

Grado feleség keresésbe kezdett, hogy ki ne toloncolják az országból. Szinte az összes Knockout hölgy elutasította, de Laurel Van Ness nem mondott konkrét nemet a skóciai pankrátornak, mert Kongo Kong szakította félbe a válaszát. Kibontakozik vajon a szerelem?

 Fotó: Impact Wrestling

Trevor Lee még mindig azt hiszi, hogy ő az X Division bajnok. Két héttel ezelőtti adásban láthattuk, hogy ellopta az övet Sonjay Dutt-tól.
Moose-t, az aktuális Grand Championt megtámadta EC3. Az ő viszályuk is folytatódik a ma esti adásban.
A támadás lassított videója

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.