Header Ads

GFW Impact Wrestling 2017. július 27. Beharangozó

Folytatódik a háború az LAX és Alberto El Patron között.

Fotó: Impact Wrestling
A hetek óta húzódó viszály múlt héten odáig fajult, hogy Konnan és csapata megtámadta a nehézsúlyú bajnok családját, ezzel kényszerítse Alberto-t, hogy csatlakozzon az LAX-be. El Patron-nak sikerült megmentenie apját és testvérét, majd úgy tett mint ha belépne a csapatba, de egy gyors váltással megtámadta a tagokat. Ma este egy Gauntlet meccsen kell szembe néznie egyedül az LAX tagokkal.

Folytatódik a Super X Cup torna, ahol az utolsó mérkőzést a középdöntőbe való bejutásért Davey Richards és Ishimori vívja. A nyertes csatlakozni fog ACH, Dezmond Xavier és Drago-hoz. Davey Richards a héten bejelentette a visszavonulását, így ez a mérkőzés egyike lesz a volt csapatbajnok utolsó meccseinek.

Fotó: Impact Wrestling
Bobby Lashley választ vár Bruce Prichardstól. Múlt héten Matt Sydel győzelme után kért Bruce-tól egy X Division bajnoki meccset, de ezt félbe szakította Lashley aki egy nehézsúlyú bajnoki mérkőzést szeretne.
Fotó: Impact Wrestling
Rosemary és Sienna egy Last Knocouts Standing mérkőzésen küzd meg egymással az egyesített Knockouts bajnoki címért. Sienna egyszer már legyőzte Rosemary-t a Slammiversary gálán, ezzel ő lett az egyesített női bajnok. Most újra szembe néznek egymással, ugyanis Sienna megtámadta Karen Jarrett-et az előző adásban, aki ezzel a mérkőzés kiírásával válaszolt a Knockout hölgynek.
Fotó: Impact Wrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.