Header Ads

Folytatódik a vita a Hardyk és a GFW között

A Global Force Wrestling elnöke Ed Nordholm nemrég beszélt a Sports Illustrated-rel a Hardy Boys és az Anthem közötti jelenlegi tárgyalásokról a Broken gimmick-el kapcsolatos jogokról. 

Fotó: WrestlezoneA közelmúltban a Hardy család a Twitteren negatív hangvételű tweet-eket írt a GFW felé. Az elnök kijelentette, hogy a "Broken" mint védjegyet semmilyen módon nem használhatják, beleértve Jeff Hardy Brother Nero nevét, a Vanguard I drónt, a jelmezeket, a Senior Benjamin karaktert, a "Delete" tisztelgést, és a betört telefon kijelzős "Broken" Twitter bejegyzést is, mivel Matt Hardy, testvére Jeff Hardy és felesége Reby Hardy minden olyan szerződést aláírt amelyben erre kitértek.
Általában a befektető producer tulajdonosa a show-nak. Matt a minap kijelentette, hogy több ezer dollárt költöttek a Final Deletion eseményre. Ez az állítás, hogy a Hardy-k pénzt fektetettek be a cégbe, (például a 3000 $-os vulkán) nem változtatná meg semmilyen formában a szerződést. A cég több millió dollárt költött tavaly a televíziós előállításokra, beleértve az összes olyan bemutatót amin a Broken gimmick szerepelt. Ez a Twitteren közölt állításuk abszurd jegyezte meg Nordholm. 
A Sports Illustrated beszámolt arról, hogy a Hardy-k, és az Anthem közel állt egy olyan megállapodáshoz, amely eladta volna a "Broken Universe" szellemi tulajdonát 10-15 000 dollár között, de ez a megállapodás nem jött létre, mert az Anthem állítólag növelte az anyagi igényeit.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.