Header Ads

Eredetileg AJ Styles nyerte volna a meccset a Battleground-on!

A tegnapi nap folyamán AJ Styles elég érdekes körülmények között vesztette el a United States Bajnoki Címet Kevin Owens ellen.

Fotó: WWE
Sokan botchra azaz elrontott befejezésre gondoltak, míg mások szerint ez így volt megtervezve még ha logikátlannak is tűnik az egész. Dave Meltzer a ma reggeli Wrestling Obsrerver Rádióban beszélt a mérkőzésről. Megjegyezte, hogy 35 perccel a show kezdete előtt még AJ Styles nyerte volna a meccset. Az oddsok legalábbis ezt mondták hiszen a szervezeten belül vannak olyan személyek, akik ezeknek az oldalaknak kiszivárogtatják a mérkőzések végét.

Meltzer szerint valószínűbb, hogy egy double pint azaz dupla tust akartak összehozni, amely végén Styles maradt volna a United States Bajnok és összehoztak volna egy visszavágót a SummerSlamre. Szerinte szó sincs véletlen bírói hibáról, mert akkor kijöhettek volna és változtathattak volna ezen. Láthattuk is az idő alatt még Owens ünnepelt Styles kérdőre vonta a bírót, mert ő sem tudta mi történt velük. Mivel ők profi előadók az ilyen szituációkat is nagyon jól letudják reagálni, de egyelőre nem tudjuk, hogy valóban hiba volt-e vagy sem.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.