Header Ads

Egy nagy heel turn lehet a mini Shield fő célja!

A Shield felbomlásakor Ambrose és Rollins hosszú hónapokig viszálykodott egymással, most három éve elteltével újra egy oldalon állnak.

Fotó: WWE
A Lunatic Fringe továbbra sem felejtette el a Kingslayer tettét, de a Miz és társai ellen egy oldalon kénytelen állni. Rengeteg pletyka lát nap világot arról, hogy mi lehet a történet fő célja. A jövőheti Rawn Ambrose és Rollins egy kettő a három elleni handicap tag team meccsen küzd meg The Miz-zel és The Miztourage-al. A rajongók a Shield újbóli összeállásáról álmodoznak.

Legnagyobb sajnálatukra a WWE tisztviselői semmi ilyet sem terveznek az elkövetkező időkben. Bár ők ketten időszakosan alkothatnak tag team párost ezzel is egy új babyface csapatot alkotva a RAW Tag Team divíziójában, de heel turn-nel zárulhat mindez.

Spekulációk szerint a végén Dean Ambrose vehet heel turnt, aki a Shield felbomlása óta babyface, de a rajongók már régóta várják az ő turnjét, mert hiszik, hogy heel karakterrel sikeresebb tudna lenni. Egy általános vélemény, hogy Ambrose face futása gyenge, de egy turn-nel szintet léphetne.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.