Header Ads

Brock Lesnarnak nincs oka távozni, szerződést fog hosszabbítani!

Brock Lesnar a jövőévi WrestleMania után is maradni fog a WWE-nél, nem mint ha eddig ez nem lett volna egyértelmű.

Fotó: WWE
A Wrestling Observer Rádió legújabb részében Dave Meltzer elmondta, hogy a véleménye szerint Lesnar maradni fog a WWE-ben. Jelenlegi szerződése, amelyet még a WrestleMania 31 előtt írt alá, a WrestleMania 34 éjszakáján jár le New Orleansban. Mi oka lenne távozni? Válasz semmi, Lesnar a WWE legjobban fizetett sztárja a maga évi 12 millió dollárjával, még Cena is messze van ettől a második helyen, ő "csak" 8 millió dollárt tehet zsebre.

Megéri-e ez a WWE-nek? Válasz igen, hiszen The Undertaker és John Cena mellett Brock Lesnar a legnagyobb draw, megjelenéseivel 300-400 ezer plusz rajongóthoz a Rawn, így bőven kifizetődik, ráadásul azokat a pay-per-viewkat is jobban veszik, amelyeken szerepel. A szervezet régi top sztárjai kezdenek kiöregedni, így a WWE-nek szüksége van olyanokra, akikben még van legalább 3 jó év. Lesnar még csak 40 éves.

A cégnek ráadásul még nagyobb tervei is vannak a Fenevaddal, nem véletlen, hogy ilyen erősen van bookolva, a végső cél az, hogy egy olyan győzze le, majd nyugdíjazza, akiből a jövő sztárját lehet csinálni. A Goldberg sztorit is azért csinálták, hogy a végén Brock még erősebb legyen mint valaha. Nos, jövőre Roman Reigns legyőzheti, de nem ez lesz a végső veresége. Azt, hogy ki nyugdíjazhatja majd, nyilván egyelőre nem tudhatjuk.

3 megjegyzés:

 1. Eléggé érdekes hogy egy másfél perces vereséggel akarták őt még erősebbé tenni (Goldberges sztori)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annak az volt a lényege, hogy Goldberg azzal a győzelemmel gyakorlatilag legyőzhetetlenné vált és Lesnar egy legyőzhetetlennek vélt Goldberget győzött le, így azóta mégerősebbé vált Brock.

   Törlés
  2. Ja értem,így már logikus,bár az egész feud egy vicc volt szerintem beleértve a 2004-es meccsüket is

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.