Header Ads

AJ Styles vizet árult, hogy pankrátor lehessen a WCW-ban!

A világ jelenlegi legtehetségesebb pankrátora AJ Styles a WWE weboldalán nyilatkozott a kezdetekről.

Fotó: WWE
Aki esetleg még nem tudná, AJ Styles a WCW-ban azaz a World Championship Wrestlingben kezdte el pályafutását. A WWE.com-on a korábbi világbajnok elmondta, hogy mit csinált hét éves korában, egy kis zsebpénzért, majd beszélt a pankrátor pályafutása legelejéről. AJ-nek nem volt pénze arra, hogy edzésekre járjon, de az volt az álma, hogy pankrátor lehessen. Volt azonban egy lehetősége arra, hogy vizet szállítson a WCW-ban, hogy eljárhasson a Power Plant edzéseire 2000-ben.

Nos, az ottani edzők hamar felfigyeltek rá, így beajánlották a vezetésnek, akik 2001-ben már mérkőzésbe is rakták, tag team partnere Air Paris volt. A szervezet azonban ekkor már haldoklott és megszűnt létezni, ezután AJ a WWE-ben próbálkozott, két mérkőzést is vívott egy mellék műsoron, de nem felelt meg. Végül a TNA-hez került, ahol ő lett a szervezet legnagyobb sztárja, ezután következett egy Japán kitérő az NJPW-nál, majd 2016 elején szerződtette a WWE.

5 megjegyzés:

  1. Az érzés amikor elküld a WWE hogy nem felelsz meg, mostmeg a világ legjobbja vagy xd

    VálaszTörlés
  2. istenem milyen karriert futhatott volna bea mára, ha a wwe akkoriban leszerződteti..

    VálaszTörlés
  3. Lehet ha nem szűnt volna meg a WCW akkor egészen máshogy alakult volna a sorsa és most nem lenne ennyire sikeres karrierje

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.