Header Ads

A WWE és az Impact Wrestling tárgyalásokat folytat Rey Mysterio-val!

Mindkét amerikai nagy szervezetnek szüksége van egy mexikói szupersztárra, aki Del Rioval ellentétben megbízható.

Fotó: WWE
A Sports Illustrated megtudta, hogy Rey Mysterionak szeptemberben lejár a szerződése a Lucha Underground-dal. A 42 éves pankrátor még nem hosszabbította meg a szerződését, így ha lejár a 90 napos más szervezetnél való fellépési tilalma, szabadon igazolhatja mind két nagy pankrációs cég. Rey 2015 februárjában távozott 13 év után a WWE-ből 13 év elteltével. A GFW Impact Wrestling-nek szüksége lenne egy ilyen nagy húzó névre mint Mysterio, de a WWE sem járna rosszul a mexikói pankrátor leszerződtetésével. Korábbi hírek szerint a Royal Rumble-re vissza is akarták hozni.

Ti hol látnátok szívesen Rey Mysterio-t ? 

3 megjegyzés:

 1. Nem véletlenül ment el a WWE-ből,valamiért nem volt megelégedve a szervezettel.Én szerintem az Impact Wrestling-hez fog menni,bár én szinte mindig tévedni szoktam az ilyen jóslásokban

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az igazság az, hogy rengeteget volt sérült amit a WWE nem nézett jó szemmel, hisze annak ellenére, hogy nem szerepelt hatalmas pénzeket emésztett fel a veterán pankrátor fizetése. Íy közös megegyezés alapján bontották fel a szerződését, majd a könnyebb beosztás végett először az AAA-nál volt ahol nem kapta meg megfelelő időben a fizetését, így a Luchahoz ment ahol nem kap annyi pénzt amennyit szeretne, így maradt a WWE aki ugye nagy pénzeket tudna adni neki, illetve a GFW aki kevesebbet de lightosabb beosztással.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.