Header Ads

A WWE akarja CM Punk visszatérését!

Régi mondás a pankrációban, hogy soha ne mond, hogy soha, idővel általában mindenki még a legnagyobb ellenlábas is visszatér sikereinek helyszínére.

Fotó: WWE
Íme néhány példa erre. A 70-es évek legnagyobb sztárja Bruno Sammartino évtizedekig a WWE ellen volt miután az 1990-es évek elején a szteroid botrány során a szervezet ellen szólt, őt végül Triple H hívta vissza a céghez. The Ultimate Warrior és Vince McMahon viszonya évekig a nem volt kedvező egymással, végül Triple H őt is visszahozta. Triple H képes volt Goldberg-et is visszahozni akivel Vincehez hasonlóan évekig ő sem volt jóban, szintúgy ő volt Kurt Angle visszatérésnek is a mozgatórugója.

Ne lepődjön meg senki azon, hogy a WWE CM Punk-kal is újra együtt akar dolgozni. Erről már Dave Meltzer is beszélt a Wrestling Observerben Mauro Ranallo visszatérésénél. A mi szakértőink Bártfi és Doktor is azon a véleményen van, hogy csak időkérdése és Punk visszatér a WWE-be, még akkor is, ha maga a pankrátor ezt cáfolja.

AJ Lee a könyvével kapcsolatos turnéján elmondta, hogy ő maga hiányolja a pankrációt, de férje CM Punk nem. Azt is elmondta, miszerint Punk továbbra is akar harcolni a UFC-ben, de hónapok óta nem beszélt erről Dana Whitenak.

Punk 38 éves és az MMA pályafutása koránál fogva vészesen közeledik a végéhez. Nyilvánvalóan karrierje során rengeteg pénzt szerzett, de ha akar még egy nagy csekket látni, egyszer vissza kell térnie a WWE-be legalább part-timerként. Ez nem most fog megtörténni akár 5 vagy inkább 10 év is beletelhet, lásd Lesnar vagy épp Goldberg visszatérését.

3 megjegyzés:

 1. 48 évesen biztos,hogy nem fog visszatérni, nem fogja lejáratni magát, bármennyire is csábító az összeg
  ha 1-2 max 3 éven belül nem tér vissza, akkor ennyi volt

  VálaszTörlés
 2. Szerintem nem olyan messze van a visszatérés! És akkor végre újra lesz egy kis szín a pankrációba,mert hogy egy kicsit kezd ellaposodni.

  VálaszTörlés
 3. És vajon miért tértek vissza ezek a pankrátorok?A pénz vagy a béke miatt?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.