Header Ads

A SummerSlamen újra jöhet a Cena vs. Styles ezúttal a US címért!

Kevés pikánsabb párosítás van jelenleg a WWE-ben egy Cena kontra AJ Styles-nál.

Fotó: WWE
Az idei SummerSlam is 4 óra hosszúságú lesz és két órás felvezető pre-show műsort kapunk hozzá, tehát a cég továbbra is mini WrestleManiaként kezeli a rendezvényt. Ezért több nagyobb mérkőzést is összeakarnak hozni, amelyekről már írtunk az elmúlt hetekben. Az egyik ilyen a negyedik John Cena vs. AJ Styles lehet.

Persze jó helyén kezelni a témát, de ezúttal a Wrestling Observerben hangzott el mint lehetséges opció. Eddig egy John Cena vs. Jinder Mahalról beszéltek, de benne van a pakliban, hogy az Orton - Mahal viszály kitart a Slamig. Ekkor jöhet képbe egy Cena vs. AJ Styles meccs a US Bajnoki Címért, amely gondolat azért is furcsa, mert jelenleg mindketten face szerepet töltenek be.
Fotó: WWE
Igen ám, de a WWE nem most akarja ellőni a Shinsuke Nakamura kontra AJ Styles mérkőzést, így Shinsuke egyelőre Corbin-nal foglalkozik, de hogy mi lesz vele ezután pillanatnyilag nem tudni. Cenát pedig egyelőre nem akarják belekeverni a RAW történéseibe, ahol most forró a hangulat a bajnok Lesnar illetve Reigns, Joe, Strowman hármasa között. Ezután meg ugye jön a Survivor Series egy öt az öt elleni csapat meccsel, így decemberig nem nagyon számíthatunk komolyabb feudokra más felállásokban.

Apropó SurvivorSeries, az internet bugyraiban már lehet arról olvasni, hogy Goldberg visszatér oda, ahová egy éve megérkezett és ezúttal Roman Reigns ellenfele lenne. A SummerSlamre erősen híresztelnek egy Kurt Angle kontra Triple H meccset is, így jó lenne ha túl lennénk már az uborka szezonon.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.