Header Ads

6 pankrátor aki azt hiszi magáról még mindig híres

Az idők változnak a pankrátorok jönnek mennek, vannak akik világsztárrá válnak, de olyanok is akik csak néhány évig vannak csúcson majd eltűnnek.

Fotó: WWE
Ezeknek egy része nem volt elég jó ahhoz, hogy örökké köztudatban maradjon, míg mások az élet vitelükkel kerültek szakadék szélére. Lássunk hat olyan birkózót, akik még mindig azt képzelik magukról, hogy híresek, de valójában már rég nem.

6. Billy Gunn
Fotó: WWE
A DX egykori tagja jelenleg az NJPW szolgálataiban áll és nagy szerepet kapott az amerikai turné során. A szervezet azt gondolta, hogy ha ő birkózik Tanahashival az IWGP Interkontinentális Bajnoki Címért az amerikai rajongók imádni fogják. Azonban nem ez történt a rajongók végig kifütyülték Gun-t, mert egy fiatal tehetséget akartak látni helyében. A WWE-nél jó helyen volt, de mivel szteroidokhoz nyúlt 2015-ben elbocsájtotta a szervezet.

5. Jim Cornette
Fotó: WWE
Ő kivétel a listán, mert nem pankrátor hanem egy promóter. Az internet világában rengeteg korábbi meghatározó irányító személyiség szereti elmondani véleményét a modern pankrációról. Nos Cornette is ilyen, aki előszeretettel kritizál olyan tehetségeket mint Kevin Owens, Sami Zayn vagy Kenny Omega csak azért mert utálja a birkózó képességeiket. Jimnek meg kellene értenie, hogy a biznisz megváltozott és ezen hozzászólásai kevésbé hihetőek napjainkban.

4. Vince Russo
Fotó: WCW
Korábban többször is ringbe lépett az Attitude Éra állítólagos megalkotója, aki a WWF kreatíva után a WCW-t is irányíthatta. Ő hasonló hozzászólásokat tesz mint Jim Cornette. A legidegesítőbb dolog az benne, hogy még mindig azt hiszi magáról, hogy neki van a legjobb agya a pankrációhoz és ő az egyetlen aki megmenthetné a bizniszt. Konkrétan azért könyörög minden héten e-mailben, hogy Vince McMahon vegye vissza a WWE-be, de sosem kap ezekre választ.

3. Scott Steiner
Fotó: WWE
Kétségtelenül ő a legszórakoztatóbb hozzászóló az interneten és sokszor átlépi a határokat. Ahogy visszatért az Impact Wrestlinghez elővette régi célpontjait. Stephanie McMahont például azzal vádolja, hogy Randy Savage szobrát a hálószobájában tartja míg Triple H-et azzal, hogy ő Ric Flair szobrával tesz így. Szerinte a házaspár teszi tönkre a WWE-t, ilyenkor szokták a rajongók rá mondani, hogy a sok szteroid elvette az eszét, talán nem véletlen, hogy újabban hosszúnadrágban és pulcsiban próbál birkózni.

2. Sunny
Fotó: WWE
Az 90-es években Sunny egyik meghatározó női alakja volt a WWE-nek, de 1996-tól kezdve ráállt a drogokra és az alkoholra. Azóta az interneten előjön régi történeteivel például Dolph Ziggler kapcsán vagy épp a WWE olyan női sztárjait kritizálja mint a Bella Ikrek, Becky Lynch vagy Sasha Banks. Képes volt eladni a Hall of Fame gyűrűjét is, mivel már nem tud miből megélni.

1. Alberto Del Rio
Fotó: WWE
Ellentmondásosan távozott a WWE-től, amelyre mindenféle átkot szórt távozásakor. Jelenleg az Impact Wrestlingnél van ahol szabadidejében még mindig a WWE-vel van elfoglalva különböző megjegyzéseivel. A szervezetnek nem igazán hozza a számokat és saját bizniszében is megbukott ugyanis alighogy megnyitotta éttermét Texas államban már zárhatta is be azt a kevés vendég miatt. Alberto mára inkább hírhedt mintsem híres főleg a Paige-el való kapcsolata után.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.