Header Ads

16 dolog amit valószínűleg nem tudtál Stingről

Stinget a valaha volt egyik legjobb pankrátornak tartják számon, aki három évtizedes karriert tudhat maga mögött.

Fotó: WWE
Sting mind a három nagy szervezet név szerint a WCW, a TNA és a WWE pankrátora is volt, mindegyikben az egyik legnagyobb név volt, sajnos a WWE-s karrierjét egy sérülés kettétörte, de ekkor már ki öregedett a bizniszből, bár képes volt magas szinten teljesíteni. Sokan ismerhetitek a karrierjét, de íme néhány tény, amit eddig lehet nem tudtál a Stinger-ről.

16. Eleinte testépítő akart lenni
Mielőtt belépett volna a bizniszbe Sting testépítő akart lenni, a középiskola után ez volt a szenvedélye. Egy fitnesz teremnek azaz a Gold’s Gym-nek is társtulajdonosa volt, de miután Los Angelesben megtekintett egy World Wrestling Federation eseményt pankrátor szeretett volna lenni, így karriert válott.

15. A WWE a legjobbnak hívta, aki sosem szerepelt náluk
Mielőtt 2014-ben a WWE-hez szerződött volna a szervezet Stingre úgy referált mint a legnagyszerűbbre, aki soha sem birkózott náluk. Úgy is hívták, mint a WCW legnagyobb sztárja.
Fotó: WWE
14. Sting befejező mozdulata Japánból származik
A Scorpion Death Lock finisher eredetileg egy japán pankrátortól Riki Chosutól származik, aki elég sokszor használta azt. Sting elmondta, hogy ő is volt az, aki ezt megmutatta számára és ezután úgy döntött használni is fogja.

13. Sting szerepelt a legtöbb WCW pay-per-viewn
Neki van a legtöbb pay-per-view szereplése a WCW-ból az összes pankrátor közül. Összesen 99 gálán lépett szorítóba ami hússzal több fellépés, mint Ric Flair vagy Lex Luger esetében.

12. Stinget választották legtöbbször az év pankrátorának
Fotó: WWE
A Pro Wrestling Illustrated őt választotta a legtöbbször az év pankrátorának, ezt a rekordot sokáig egyedül tartotta, míg be nem érte John Cena, jelenleg osztozkodnak ezen.

11. Ő volt az első aki külföldön védte meg a WCW Világbajnoki Címét
Pontosabban az első aki az Egyesült Államokon és Japánon kívül más országban is megvédte a világbajnoki címet. 1993. március 11-én Vader ellen védte meg a címet Londonban.

10. Ő az egyik leggazdagabb pankrátor
A maga 8 millió dolláros bevételével ő az egyik leggazdagabb pankrátor a világon. Elmondások szerint nagyon bölcsen bánik a pénzzel, amit folyamatosan gyűjtögetett és bölcsen invesztált különböző bizniszekbe. A valóéletben például ingatlanos.

9. Istenhívő
1998-ban megtalálta Istent és úgy döntött újra felveszi a kereszténységet, amely segített kilábalni katasztrofális életéből azokban az időkben.

8. Ő birtokolja a Sting nevet
Az énekes Goldon Summer és a pankrátor Steve Borden karrierje egy időben a 80-as, 90-es években szárnyalt, mivel mindketten a Sting nevet használták sokan azt hitték egy és ugyanaz a személy a kettő. Azonban Borden a pankrátor levédette a Sting nevet, de engedélyezte az énekesnek, hogy használja azt.

7. Több néven is birkózott
Sting számos néven ringbe lépett a múltban, a Continental Wrestling Associationben először a Flash nevet használta, majd később Blade Runner Flash és Blade Runner Sting néven is ringbe lépett, de Flash Borden és Steve Borden nevet is használta.

6. Sting és Flair nyitotta az első és zárta az utolsó Nitrot.
Ők ketten voltak a WCW legnagyobb nevei, az első Monday Nitrot, amely egy bevásárlóközpontból jelentkezett ők nyitották, de az utolsó adáson is ők léptek ringbe utoljára.

5. Veretlen Hogan ellen
Fotó: Impact Wrestling
A WCW-ban számos diszkvalifikációval záródó meccs mellett háromszor legyőzte Hogant, ami azt jelenti, hogy rajta kívül csak három ember van aki veretlen tudott maradni a Hulkster ellen, még pedig Goldberg, The Rock és Brock Lesnar

4. The Ultimate Warrior partnereként kezdte pályafutását
Sting a karrierjét Ultimate Warrior társaként kezdte el a Blade Runners-szel, habár nem tartott sokáig a formáció ezután is jó barátok maradtak.

3. Robocop sosem árulta őt el
Fotó: WWE
Karrierje során minden barátja vagy volt társa hátba támadta őt a ringben, de a Robotzsaru sosem tett ilyet vel.

2. Rick Steiner első társa Sting volt
Nagy meglepetésre Rick első tag team partnere nem a testvére Scott volt, hanem Sting.

1. Szomszédja volt Eric Bischoffnak
Sting és Bischoff a valóéletben jó barátok és a múltban szomszédai is voltak egymásnak. Eric a könyvében leírta mennyire csodálja Stinget illetve azt is, hogy az ő kedvéért szerződtette vissza Lex Lugert a WCW-ba.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.