Header Ads

10 terv amit a WWE törölt 2017-ben

A WWE és legfőképp Vince McMahon előszeretettel változtatja terveit.

Fotó: WWE
Idén is rengeteg tervről hallottunk, lássunk most 10 olyat amire biztosan felkaptuk volna a fejünket, ha összejön.

10. Jinder Mahal nem lett volna WWE Bajnok
Eredetileg nem Jinder Mahal lett volna az új WWE Világbajnok, Randy Orton megtartott volna a címet a Money in the Bankig, ahol Rusevvel küzdött volna meg, a végén a bolgár az övet is megnyerhette volna.

9. Három viszályt is töröltek
A RAW-n gyorsan változnak a dolgok eredetileg Bray Wyatt és Finn Bálor feudolt volna egymással ez elmaradt, majd jött a Wyatt - Ambrose és a Bálor - Miz ötlete, de egyik viszályból sem lett semmi.

8. Brock Lesnar a SmackDown-on
Az év elején lehetett arról hallani, hogy Brock Lesnar a SmackDown Live felé veszi az irányt. Hirdették is SD Live Eventekre, de nyilvánvaló volt, hogy miután megnyeri a Universal övet nem kerül draftolásra.

7. AJ Styles - RAW, Roman Reigns - SmackDown
Az eredeti Superstar Shake-up szerint Styles átkerült volna a RAW-ra, míg Reigns a SmackDown-ra.

6. WrestleMania 33: Roman Reigns vs. Braun Strowman
Arról is lehetett hallani, hogy Reigns aktuális Univerzális Bajnokként megküzd Strowman-nel a WrestleManián, ahonnan Braun távozott volna bajnokként.

5. Dean Ambrose és Renee Young vs. The Miz és Maryse
A WWE tervezgetett egy viszályt a két pár között, amelyből meccs lett volna a WrestleManián, de végül John Cena és Nikki Bella mellett voksoltak.

4. John Cena tovább lett volna WWE Bajnok
John 16. világbajnoki uralkodása igen rövidre sikerült, de eredetileg tartotta volna az övet a WrestleMania 33-ig, ahol Samoa Joe ellen küzdött volna meg.

3. Sasha Banks heel turn
A WrestleMania után Sasha heel turnt vett volna Bayleyvel szemben, de ez végül elmaradt és inkább Alexa Blisst áthozták a Rawra.

2. Goldberg mint Royal Rumble győztes
Arról is szó esett, hogy Goldberg megnyeri a Royal Rumble-t és az ekkor már Universal Bajnok Brock Lesnarral küzdött volna meg a WrestleManián.

1. The Undertaker mint WWE Bajnok
Az első terv az volt, hogy The Undertaker a Royal Rumble-ön elnyerte volna a WWE Bajnoki övet AJ Stylestól, amelyet a WrestleMania 33-on John Cena ellen védett volna meg. Ebből végül nem lett semmi, mert Vince McMahon nem akart két öreget a WM főmérkőzésébe, inkább a jövőt akarta építeni.

1 megjegyzés:

  1. A Dean Ambrose és Renee Young vs The Miz és Maryse meccset megnéztem volna :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.