Header Ads

10 lehetséges meglepetés visszatérő 2017-ben

Minden évben számos hír keletkezik arról, hogy abban a bizonyos évben ki is térhet vissza a WWE-be.

Fotó: WWE
Rengeteg nagy név van jelenleg WWE-n kívül egy részük más szervezeteknél van még a másik felük már félig-meddig visszavonult. Lássuk kik térhetnek vissza idén vagy esetleg a jövőben valamikor.

10. Bobby Lashley
Fotó: WWE
Talán már kifelé áll a szekere az Impact Wrestlingből, ha távozik az MMA karrierjére szeretne koncentrálni, de pletykák szerint visszavonulhat a ketrecharctól, így az összes sporttól is akár. Vagy visszatér a WWE-be.

9. Rey Mysterio
Fotó: WWE
Sokáig lehetett arról hallani, hogy az idei Royal Rumble meccsen visszatér, de ez nem történt meg. Konnan egy podcastben a Rumble előtt elmondta, hogy Rey szerződése lejárt a Lucha Underground-dal és hamarosan szeretne visszatérni a WWE-be. A szervezet el is kezdett Mysteriora referálni a televíziós műsorokon.

8. Sting
Fotó: WWE
Sting továbbra sem műtette meg a nyakát, mert az azt jelentené, hogy soha többé nem léphetne ringbe, véleménye szerint a nyaka műtét nélkül is rendbe jön és akkor megcsinálhatja az utolsó meccsét a WWE-ben. Eredetileg szerepelt volna a Royal Rumble-ben egy non-bumb contestben tehát nem került volna földre, de néhány embert kiejtett volna. Ha vissza is tér nem valószínű, hogy aktív birkózóként teszi majd.

7. Goldberg
Fotó: WWE
Úgy tűnt soha sem tér vissza de végül ez megtörtént és Universal Bajnok is volt. Ezután arról szóltak a hírek, hogy nem fog visszatérni, de úgy tűnik szó sincs erről. Több szereplése is volt az elmúlt hetekben a függetleneknél és a képeken jól látszik, hogy nagyszerű formában tartja magát. Ha visszatér meccset vívhat a négy nagy pay-per-view valamelyikén.

6. Cody Rhodes
Fotó: WWE
A WWE-n kívül Rhodes nagy nevet csinált magának a függetleneknél, az egyik oka, hogy távozott pontosan az volt, hogy nevet csináljon magának, így ha visszatér a WWE-hez top sráckánt kezelhetik majd.

5. Eva Marie
Fotó: WWE
A lány nem áll szerződésben a WWE-vel, de egy interjúban elmondta, hogy talán hamarosan visszatér a szervezethez. Elmondása szerint a Raw-n vagy a SmackDown-on is megtudná mutatni mennyire jó. Ha visszaakarna térni, a cég valószínűleg visszafogadná, hiszen nagy tervekkel rendelkeztek számára.

4. EC3
Fotó: WWE
A farmszervezeteknél hosszú ideig szerepelt Derrick Bateman néven a WWE-nél. Az Impact Wrestling sorra veszíti el sztárjait és a WWE nyitott ezen pankrátorok szerződtetésére.

3. CM Punk
Fotó: WWE
Pletykák szerint a WWE nyitott CM Punk vissza hozatalára. Habár továbbra is pereskednek egymással a szervezet nyitott őt visszahozni. Mostanra válaszol a pletykákra, így nem elképzelhetetlen a visszajövetel ehhez csak egy par-timer naptár kell és sok pénz, ami a cégnek van.

2. Shelton Benjamin
Fotó: WWE
Eredetileg tavaly visszatért volna, de megsérült így ez elmaradt. Végül felépült, de nem tért vissza a hírek szerint tárgyal erről a WWE-vel. Visszatérésnek bejelentése bármelyik nap megtörténhet.

1. Nikki Bella
Fotó: WWE
Hírek szerint a SummerSlamen visszatérhet egy mérkőzés erejéig, ellenfele kiléte ismeretlen.

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.