Header Ads

Vince Russo szerint Rollins-szot jobban ki fogják fütyülni mint Reignst!

Vince Russo mindenben talál valamit, amit kritizálni tud a WWE-ben, majd hozzáteszi, hogy ő segíteni tudta és szeretne visszatérni.

Fotó: WWE
Russo minden héten e-mailben zaklatta a WWE vezetőjét és korábbi főnökét Vince McMahont, aki ezt megelégelve visszaválaszolt egy üzenetre és leírta, hogy nem kér korábbi segédje munkájából.

Természetesen Russo mindig beleköt valamibe, legújabb podcastében Vince McMahont is kritizálta. Elmondta, hogy az eheti Rawn majdnem felállt a székéből, amikor Rollins promóját figyelte, szerinte ha továbbra is Vince írja ezeket a promókat, akkor Seth-et hamarosan jobban kifütyülik majd, mint Roman Reignst. Az egyik fő oka annak, hogy Reignst folyamatosan kifütyülik az a gyenge kreatív.

Russo ezután beszélt Bray Wyattről is. Russo szerint Wyatt hétről-hétre ugyanazt szajkózza és mára egyáltalán nem félelmetes, hiszen a WWE folyamatosan hagyja, hogy nagy mérkőzéseket veszítsen. Majd hozzátette, hogy szerinte Brayben semmiféle hitelesség sem maradt.

2 megjegyzés:

 1. Hát Bray Wyatt-el kapcsolatban nem mondott semmi újat.. szerintem ezt minden valamirevaló fan így gondolja mára :D
  De ekkora böszmeséget Rollins-al kapcsolatba még nem hallottam...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig valamilyen szinten igaza van, kezd túlzottan is közönség seggnyalás orientált lenni amit mondatnak vele, Seth nagy kedvencem, de azért kicsit vissza kéne venni, ebből a "mi csináltuk, mi vagyunk, ti adtatok esélyt, köszi srácok" - dologból.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.