Header Ads

Vince McMahon dühös! Az eheti Rawn botrányba keveredett a WWE!

A WWE szereti különböző hírességek meghívását egy-egy szegmens vagy akár meccs erejéig, most azonban pórul jártak.

Egy szegmens amely rossz szemmel tüntetheti fel a WWE-t. (Fotó: WWE)
Az eheti Raw több híresség is megjelent például az a Josh Duhamel, aki a Transformers sztárja és közös filmet rendez a WWE stúdiójával, vele nem is volt gond nagyszerűen végezte munkáját. A Miz TV-ben szereplő kosárlabdázó Ball családdal, azonban nem kis gondja akadtak a szervezetnek. A WWE-vel semmilyen kapcsolatban sem áll a család, mindössze nagy média figyelmet akartak magukra vonni a 19 éves Lonzo Ball szerepeltetésével, aki előtt nagy jövő állhat az NBA-ben, hiszen most draftolta őt a Los Angeles Lakers. Sajnálatos módon azonban a 15 éves testvére LaMelo élő adásban használta a néger szót, amely az Egyesült Államokban nagyon súlyos rasszista megnyilvánulás. Hulk Hogan is emiatt az ügye miatt nem térhet még vissza a cég kötelékébe.

A WWE teljesen a rasszizmus visszaszorítása ellen dolgozik. A hírek szerint először Vince McMahon sem tudta mi történik körülöttük, míg Kevin Dunn elvesztette a fejét. A szervezetet nagyon érzékenyen érintik ezek az ügyek üzletileg és megítélés szempontjából. Végül azt a megoldást választották, hogy hamarabb kiküldik Dean Ambroset, hogy megállítsák a Ballok további megnyilvánulásait és ruha ledobálásait. Először Ambrose sem tudta mi történik körülötte és nem épp irodalmi kifejezéssel, de ezt mondta a kamerába:
Mi a franc történik körülöttünk?
Eredetileg a Ball család Miz meccsén a ring mellett maradt volna, de értelemszerűen ezt is gyorsan elvetették. Úgy látszik Lonzo Ball debütálása a Staple Centerben nem sikerült valami jól. A WWE szerencséjére a sajtó egyelőre komoly szinten nem kapta fel az ügyet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.