Header Ads

Változik a WrestleMania 34 főmérkőzése?

Az idei WrestleMania óta nyílt titok volt, hogy a jövőévi Mánián Brock Lesnar és Roman Reigns újra összecsap egymással a főmérkőzésben a pletykák szerint.

Fotó: WWE
A napokban azonban változott a helyzet és állítólag tarthatatlan ezen elképzelés, hogy várnak a Lesnar kontra Reigns meccsel a jövőévig. A hírek szerint ezt a nagy visszavágót már az idei SummerSlamen megcsinálják, ahol Reignst természetesen Univerzális Bajnokká koronázzák. A cég nem akarja hosszasan egy part-timerre bízni az övet. A másik opciójuk egy Triple Threat Lesnar, Strowman és Reigns között, de a végkimenetel ezen esetben nem tiszta.

Így azonban ugorna a WrestleMania 34 legnagyobb mérkőzése, ezért előhúznák a kalapból a John Cena kontra Roman Reignst lehetőleg az Univerzális Bajnoki Címért. Ezen meccs egy generációk közötti csatával érne fel, mint anno a Hogan kontra The Rock. Ezen párosítással tennék végleg a szervezet új arcává a szamoai pankrátort, így ezt a meccset is Roman Reigns nyerné. Tehát a WWE, így vagy úgy egy hatalmas meccsel kecsegtet minket a WrestleMania 34-re.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.