Header Ads

Újabb hölgyeket jelentettek be a Mae Young Classicra!

Tovább folytatódik a várakozás az első Mae Young Classicra, amely az első Női Torna lesz a WWE részéről.

Fotó: WWE
A mai napon további 5 résztvevőt mutattak be, mindezt az ESPN jelentette először. Lássuk kik is ők pontosan. A harmadik generációs pankrátor Tessa Blanchard, a veterán Abbey Laith, a fekete öves júdóversenyző Taynara Conti, a nemzetközi powerhouse Jazzy Gabert és a Great Khali által protezsált Kavita Devi mind ott lesznek a tornán.

Ők már az eddig bejelentett Toni Stormhoz, Princesa Sugehithez, Lacey Evanshöz és Sarah Loganhez, csatlakoznak, a tornán 32 hölgy fog részt venni.

Tessa Blanchard
Fotó: WWE
A 21 éves lány Charlotteból érkezik, talán újnak számít a WWE Univerzumban, de az utóneve nem. Ő ugyanis a lánya a WWE Hall of Famer és Four Horseman tag Tully Blanchardnak és unokája a a pankrátorból promóterré váló Joe Blanchardnak és mostohalánya az NWA legendájának Magnum TA-nek, Tessa tehát úgy döntött, hogy folytatja a család hagyományait. 2014-ben debütált, ez idő alatt megfordult az Egyesült Királyságban, Kínában, Japánban. Nem olyan rég The Rock is megdicsérte a "Fighting with My Family" című film forgatásakor.

Abbey Laith
Fotó: WWE
Ő olyanokat csodálva nőtt fel mint Lita, Chyna vagy Ivory, egyelőre a Performance Centerben is megállta a helyét és egyedi stílusának köszönhetően hamar felfigyelhetnek rá a tornán. A pankráció előtt a tánc volt az élete, hiszen balett táncos volt. Laith a Philadelphiai Egyetemen kezdett el készülni a ringben. Továbbá az edzőjeként tartja a WWE cirkálósúlyú pankrátorát Drew Gulakot, ennek köszönhetően megtanulta a független színtéren való birkózást. Korábban begyűjtötte a Shimmer és a Chikara női bajnoki címeit is, mielőtt csatlakozott volna a PC-hez az év elején.

Taynara Conti 
Fotó: WWE
A 22 esztendős lány még zöldfülűnek számít a sport-szórakoztatás világában, de júdó mesternek mondhatja magát. Conti éveket töltött Brazíliában, hogy fejlessze képességeit majd elérte a júdóban a fekete övet és jiu-jitsuban a kék övet. A 2016-os Olimpián szerepelt is, majd nem sokkal később a WWE-hez szerződött.

Jazzy Gabert
Fotó: WWE
A Németországból érkezett 185 centiméter magas izomkolosszus már több mint 15 éve birkózik a nemzetközi szinttéren. Korábban erőemelő és hivatásos MMA harcos is volt, Európában és Japánban sikert sikerre halmozott. Gabert többszörös bajnok volt Japánban a Stardom szervezetnél és jelenleg ő Németország és Svájc Női Bajnoka is. Az MMA pályafutása során, a Rizin Fighting Federation és az IFO Europe szervezeteknél szerepelt. Valamint kis extraként megfordult hazánkban a HCW egyik szegedi eseményén is birkózott.

Kavita Devi
Fotó: WWE
Kavita Devi az egyik powerhouse diákja a korábbi világbajnok Great Khalinak. Az Indiából érkezett 180 centiméteres lány az egyik top előadója volt Khali szervezetének a Continental Wrestling Entertainmentnek. A WWE idén áprilisban figyelt föl rá Dubaiban. Devi középiskolában elismert kabaddi játékos volt, de erőemelőként is versenyzett. Tavaly a Dél Ázsiai Játékokon aranyat ért el a 75 kilógrammos  divízióban.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.