Header Ads

Továbbra sem tiszta a SummerSlam és a WrestleMania főmérkőzése

Régi mondás, hogy sosem tudhatjuk mi történik a WWE-ben, jelenleg a WrestleMania és a SummerSlam főmérkőzése is ismeretlen, csak az elképzeléseket tudjuk.

Vajon mikor és hol rendezik meg a Brock Lesnar vs. Roman Reigns mérkőzést? (Fotó: WWE)
Már év eleje óta mondogatják, hogy a jövőévi WrestleManián New Orleansban egy Brock Lesnar vs. Roman Reigns Universal bajnoki meccs lesz a main event. Az eredeti tervek alapján itt vesztette volna el a címet a "The Beast Incarnate" a "Big Dog" ellen, ez hamarabb is bekövetkezhet. Azonban a szervezet nem várhat ilyen sokáig, ugyanis a RAW nézettsége a cím hiányában drasztikusan zuhan, így a vezetőség a SummerSlamre akarja tenni a tervezett mérkőzést.

Lássuk mi vezetett ideáig. Először is a SummerSlamen Brock Lesnar ellenfele Braun Strowman lett volna, de megsérült. Eredetileg már az Extreme Ruleson legyőzte volna Reignst egy Ambulance meccsen, de az összecsapást halasztani kellett a Great Balls of Fire-re. Később Roman bejelentette, hogy bárki is birtokolja a bajnoki címet, legyen az Joe vagy Lesnar ő mindenképp megküzd a bajnokkal a SummerSlamen. Ez viszont még változhat ha a kreatív csapat és Vince McMahon meggondolja magát.
Egy éven belül egy másik álompárosítás is összejön? (Fotó: WWE)
Ha Lesnar és Reigns valóban összecsap a SummerSlamen, már nem valószínű, hogy harmadjára is össze engedik őket a WrestleMania 34-en. Ebben az esetben egy szintén régóta várt párharcot rakhatnak össze a Mániára a Reigns kontra Cenát, erre minden lehetőség adott John Cena "free agent" státuszának köszönhetően. Ha Reigns augusztusban legyőzi a Fenevadat, akkor Cena elleni meccse a bajnoki címért is zajlhat akár, ha a tizenhatszoros világbajnok megnyeri a Royal Rumble-t, vagy ha egy SmackDown szupersztár nyeri, akkor erre sem lenne szükség. Az is benne van a latban, hogy akkor már más lesz a bajnok, így egy cím nélküli meccsben találkoznának.

A Wrestling Observer szerint Samoa Joe győzelmére is van némi esély, ha ő nyer, akkor Reignsnek őt kéne legyőznie nyáron, akkor Lesnar lenne a kihívó a WrestleManián, akár egy esetleges Rumble győzelemmel, ami másodjára sikerülhetne neki pályafutása során.

Szerintetek hogyan fognak alakulni a dolgok a WWE háza táján?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.