Header Ads

SmackDown 2017. június 27. - Összefoglaló - szöveggel, videókkal!

Az eheti SmackDown Live San Diegoból jelentkezett, ahol megrendezték a női Money in the Bank visszavágóját valamint két címmérkőzést.


Az adást egy rövid beharangozóval kezdték, majd a SmackDown General Managere Daniel Bryan érkezett a ringbe. Bryan büszkének érzi magát a női forradalomra, majd elmondja mely mérkőzéseket rendezik meg, de a megfosztott Money in the Bank győztes Carmella érkezett a ringbe. Carmella szerint igazságtalan döntés született a múlthéten. Szerinte tisztán nyert, mivel egy diszkvalifikáció nélküli mérkőzésről volt szó. Bryan kiállt döntése mellet, majd James Ellsworth kezdett el promót mondani és egy gerinctelen gyávának nevezte Danielt, valamint beszólt neki, hogy nem léphet többet ringbe. Ebből az lett, hogy Bryan legszívesebben kirúgná őt, de nem teszi, mint ahogy nem is tiltja el a ringtől, hanem az egész arénából kidobatja a biztonsági őrökkel a ma este erejéig.

SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés: Hype Broos vs. The Usos (c.)
Zack Ryder két hete tért vissza Mojo Rawley mellé és a múlthéten kiharcoltak egy lehetőséget a Tag Team bajnoki címre. A meccset Mojo és Jay kezdte. Mojo és Zack váltotta egymást, az elején dominálták a meccset. A reklám szünet után már az Uso Ikrek voltak fölényben és alig néhány másodperc után megnyerték a meccset megvédve címüket. Ezután megérkezett a New Day címmérkőzést követelve a Battlegroundon. Az Uso Ikrek elfogadta a kihívást.

Ezután a "free agent" azaz szabadúszó John Cena visszatéréséről adtak le egy hirdető videót, erre jövőhéten kerül sor.

Ezt követően egy Fashion Police - Ascension szegmens következett Fashion Vice néven, ahol Tyler Breeze és Fandango faggatta Konort és Viktort. A srácok átmentek a 80-as évekbe.

SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzés: Naomi (c.) vs. Lana
A visszavágót az irányítók értelmében ma este rendezték meg. Lana hátulról rátámadott Naomira még a gongszó előtt. A bíró gyorsan rendet tett, majd elindította az összecsapást. Alig egy perc telt el és Naomi tussolni tudta Lanát, így gyorsan címet védett. Eddig ez a rövid meccsek napja.
Ezután egy Becky Lynch interjú következett, amelyben Ellsworth-t szapulta, majd Aiden Englisch érkezett a ringbe. Énekelni kezdett és megjött ORTON. Ma egy kiéhezett és dühös Vipera érkezett, aki egy RKO-val ki is tessékelte Englischt, majd kijelentette, hogy addig nem távozik, amíg nem kapja meg azt amit akar. Orton egy visszavágót akar a WWE Bajnoki Címért. Miért is érdemel cím meccset? Mert bárhol képes megverni Mahalt, de ha nem kap lehetőséget akkor vissza megy a színfalak mögé és aki az útjába kerül azt elintézi. Ekkor megjött a commissioner Shane McMahon, aki bejelenti, hogy Orton megkapja a meccsét a Battlegroundon. Érkezett a Maharaja, aki új stipulációt ad a meccsnek, mivel számára Great Khali a hős és példakép a Battlegroundon egy Punjabi Prison mérkőzésen szeretne megküzdeni Ortonnal.
Ezután a backstageben láthatjuk Bryant és AJ Stylest, aki azért panaszkodik, hogy nem válaszolhatott Owens U.S nyílt kihívására. Owens szerint csak azok válaszolhatnak a kihívásra akiket még nem győzött le bajnokként és AJ már vesztett ellen. Daniel kijelenti, hogy ez nem így működik vegyen csak példát John Cenaról. Mivel jövőhét a Függetlenség Napja, így megrendeznek egy függetlenségi battle-royalt, amelynek győztese megküzdhet Kevin Owens-szel a United States Bajnoki Címért a Battlegroundon. A meccsben AJ Styles is ott lesz majd.
Érkezik Mike és Maria Kanellis a "Power of Love", azonban megjön Sami Zayn a mérkőzésére Baron Corbin ellen.

Sami Zayn vs. Baron Corbin
Tehát Zayn újra összecsap egyik legnagyobb riválisával Mr. Money in the Bankel Baron Corbinnal. Az adás első hosszabb meccsét láthattuk, de ez sem tartott tovább 5 percnél. Talán nem nagy meglepetésre Corbin begyűrte a kanadait az End of Days után.
Shinsuke Nakamurát láthatjuk a ringben, aki szeretne egy az egybe menni Baron Corbin ellen a jövőben. Majd bejelentik, hogy a jövőhéten a New Day és az Uso Ikrek rap csatát vív majd.

Női Money in the Bank mérkőzés
Vajon mi lesz Carmellával? (Fotó: WWE)
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, amely résztvevői Charlotte, Natalya, Tamina, Becky Lynch és Carmella. Elindul a harc Charlotte Taminával, míg Becky Natalyaval van elfoglalva, addig Carmella okosan kimarad és már hozza is a létrát. Azonban mindegyik lány észreveszi és visszatér a ringbe, körülállva a létrán álló Carmellát. Elintézik és kilökik a ringből, négyen ostorozzák a létrát. Carmella néhány perc múlva vissza akar térni, de kommentátor asztalon végzi. Továbbra sem tudja senki sem levenni a táskát, Carmellát ezúttal Lynch intézi el, de nem sokkal később kis híján leszedi a táskát, de a többiek felborítják. Tovább folytatódik a csatározás a többiek között. A semmiből megjelenik James Ellsworth és felsegíti a földön fekvő Carmellát, beteszi a ringbe és felállítja neki a létrát. James megint leszedné a táskát, de Becky visszatér és felborítja Jamest, aki a kötelekre esik. Itt a lehetőség Lynch előtt, de Carmella leüti egy székkel és leszedi a táskát ezzel történelmet írva újra ő a Money in the Bank győztes.

A SmackDown utórengései:
Hogy érzi magát Lana a veresége után?

Carmella a Talking Smackben

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.