Header Ads

Scott Steiner tovább folytaja a WWE szapulását! Triple H-be is beleszállt!

Scott Steiner az elmúlt hónapokban folyamatosan szidni kezdte korábbi munkaadóját különböző okok miatt.

Vajon Steinert valóban nem látjuk többet a WWE-ben? (Fotó: Ringside)
A korábbi WCW Nehézsúlyú Világbajnok ezúttal az Impact Wrestling által rendezett hivatalos konferencián vett részt, így ezúttal elmaradtak a tőle a megszokott nem épp irodalmi szavak, de így is megtalálta a módját a WWE szidására, valamint az előző főnökről Dixie Carterről is elmondta véleményét. Scott a nyár eleje óta ismét a TNA-t erősíti, a Slammiversaryn ringbe is fog lépni.

Különbségek Dixie Carter és Jeff Jarrett irányítása között:

Bárkivel is beszélsz azt mondja nagy a különbség. Amikor az emberek látják Jeffet, tudják, hogy ő tudja mit csinál. Érthetően mindenki tudja, hogy Dixie nem tudta mit csinál. Ő egy rajongó volt, aki képernyőn akart lenni. Az emberek mára akarnak munkába jönni, nagyon izgatottak abban amit csinálunk, ez teljesen más atmoszféra.

A szükséges változásokról a pankrációban:

Az első dolog amin változtatni kéne az, hogy meg kell szabadulni Stephanie McMahontől és Hunter McMahontől, mert két idióta akik az egész helyet irányítják ott. Sajnálatomat fejezem ki a pankrátorok felé mostanában. Követniük kell az instrukcióit ennek a két idiótának, akik nyilvánvalóan nem tudják mit csinálnak. Azért nem nézik, mert lent van a nézettség, és az ok amiért Hunter McMahonnek hívom, mert nyilvánvalóan ő hordja bugyit a családban.

Miért nem lép be a WWE Hall of Famebe:

Nem fogok belépni a WWE Hall of Famebe, mert nem megyek olyan helyre ahová nem is lehet menni. Keresd GPS-szel a WWE Hall of Fame csarnokot. Hol van az? Látod, nem fogok olyan helyre menni, ahol ha bajba kerülök vagy hasonló nem hívhatom a 911-et. Akár Atlantiszban is lehet vagy magában az ismeretlenben. Ez egy vicc. Hogy mehetnél olyan helyre, amely nem is létezik. Jobban érezném magam, ha a WWE Hall of Fame a Holdon lenne...mond le a helyfoglalásod jövőre, ha engem akarsz látni, mert az nem fog megtörténni.

1 megjegyzés:

  1. Nagy Papa Pumpa Scott Steiner ismét steinerisztikus! Vissza kéne térnie a steineroidokhoz, re-debütálni a WWE-ben és Steineroid on the Pole meccset nyomnia Batista és Három Há ellen!!4! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.