Header Ads

Részeg sofőr miatt karambolozott a Lucha Underground sztárja


Az elmúlt hétvégén az Atlantic City-ből távozó Taya-t és két társát érte autóbaleset. Az AAA és Lucha Underground sztárja így írt a történtekről:
Nem szeretnék itt okoskodni, de számomra ez az egész elfogadhatatlan. Szóval az történt, hogy múlt éjjel Atlantic City-ből jöttünk két társammal egy eseményről, amikor autóbaleset ért bennünket, mindez egy részeg sofőr miatt. A philadelphiai reptérhez közeli autópályán haladtunk, mikor az ütközés történt. De mindenek előtt, Istennek hála mindhárman jól vagyunk, csak kicsit megviselt minket. Az egyébként gyorshajtó autós hátulról jött belénk, a mi járművünket három sávval lökve arrébb, a felüljáró szalagkorlátja állított meg bennünket. Soha nem volt részem ezelőtt komolyabb balesetben, de most konkrétan az egész életem lepergett előttem, mikor a korlátnak csapódtunk. A rendőrség és a mentők hamar kiérkeztek és a vétkes autó sofőrét és bandáját őrizetbe vették.

Taya ezután megköszönte a hatóságok munkáját, majd azt írta, nem elfogadható a mai taxis és überes világban, hogy valaki alkohol hatása alatt üljön a volán mögé.


Felelősséggel tartoztok. Ha elég érettek vagyok ahhoz, hogy igyatok, legyen arra is eszetek, helyes döntést hozzatok, ne pedig önző kis p*csök legyetek, ne vezessetek ha azt sem tudjátok merre vagytok.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.